Galéria

Véresebb, mint valaha! 7 produkció, amit idén Halloweenkor semmiképp se hagyj ki

Forrás: A sokak által várt - ám a kritikusok által jól lehúzott - film mindenképp legyen bakancslistás, hiszen a Halloween véget ér végre pontot tesz Laurie és Mike történetére. Vagy mégsem???
Forrás: A 90-es évek klasszikusa több évtized után tért vissza, méghozzá idén, így nem is lehet kérdés, hogy Salem boszorkányainak története ismét első helyet foglaljon el a listánkon. A kicsit mai fiatalok által is fogyaszthatóvá tett sztoriban pedig újra a három egykori főszereplőt láthatjuk.
Forrás: Az idén bemutatott horror inkább véres, semmint félelmetes és hagy némi rossz szájízt maga után. Ám, akinek tetszett a Felelsz vagy mersz! című horror, azoknak könnyed kis halloweeni csemege lehet. Főleg, ha szeretik a brutalitást és a krimi műfaj jegyeit.
Forrás: Márcsak a története miatt is érdemes neki fogni a Netflix friss horrorsorozatának, amelynek főszereplője egy hasnyálmirigyrákban haldokló - ám annál inkább élni vágyó - lány. A fiataloknak számára létrehozott hospice alapítvány azonban rémes titkot rejt, ami Ilonka számára nem biztos, hogy megváltás lehet...
Forrás: Aki imádta a Horrorra akadva filmeket, azoknak mindenképp ajánlom Marlon Wayans legújabb filmjét, amiben a vígjáték és horror elemeit gyűrte ismét össze.
Forrás: 8 vérfagyasztó és sokkoló horror történet, mégpedig Guillermo Del Torotól, akinek a nevéhez olyan filmek köthetőek, mint a Mama, A faun labirintusa vagy éppen a Rémálmok sikátora. A minisorozat részei rémálmokban bontakoznak ki, amelyeknek zsenialitását a rendezőn kívül a látványvilág is adja.
Forrás: Akik szeretnének kicsit félni, mégsem akarnak minden percben szívrohamot kapni, adhatnak egy esélyt a filmnek. Sőt, akik a mély mondanivalót is imádják a történetekben, azoknak mindenképp ajánlom. Nem egy maradandó Stephen King adaptáció, de az biztos, hogy egyszeri halloweeni filmnek tökéletes lesz.