Galéria

Híres férfiak, akiknek a feleségei valóban minden szempontból lenyűgözőek

Forrás: Amal a nemzetközi jogra és az emberi jogokra szakosodott, és az egyik legnagyobb ügyvédi iroda, a Street Chambers alkalmazásában dolgozik. Képviselte Ukrajna volt miniszterelnökét, Julija Timosenkót, valamint az egyiptomi-kanadai újságírót, Mohamed Fahmit is. Amal emellett kiáll a nők és a menekültek jogai mellett.




Forrás: Matthew McConaughey szépséges felesége brazil modellként kezdte a pályát, majd televízióműsor-vezető, színész és ruhatervező lett. Számos jótékonysági esemény résztvevője és híres férjével együtt a politikai véleményének is hangot ad.
Forrás: Chris Hemsworth felesége maga a csoda, hiszen három közös gyermekük születése után is bombázó, sikeres modell és színésznő, illetve minden alkalommal igyekszik kiállni a jótékony dolgok mellett. Az állatok és a környezetünk védelme mellett a COVID alatt is sok embernek igyekezett segíteni, illetve az ukrán háború kitörése során is felemelte hangját.
Forrás: Tom Brady felesége a világ egyik leghíresebb modellje, nem mellesleg Leonardo DiCaprio egyik leghosszabb kapcsolata. A szépséges modell ma már 40 éves, és elsősorban a környezetvédelem nagy hirdetője, illetve igyekszik olyan márkák arca lenni, amelyek maguk is a fenntarthatóságot hirdetik.
Forrás: Bruce Willis felesége igazi társ, anya, aki minden erejével igyekszik az egykori akciósztárt támogatni az afáziából való felépülésben. Emma ezenkívül anyaként mindig is fontosnak tartotta, hogy más országok nehéz sorsú édesanyáin és gyermekein is sokat segítsen. Így volt ez az ukrán-orosz háború kirobbanásakor is.
Forrás: Cristiano Ronaldo szerelme sokak számára lehet rejtély, hiszen egy bolti eladó volt, amikor a focista beleszeretett. Ám a Netflixre készült dokumentumsorozatából végre megtudhatta a világ, miért sikerült a sztárfocista szívét elnyernie. A gyönyörű modell ízig-vérig gondoskodó anyuka és társ, aki minden egyes gyerekeket érintő jótékonysági esemény főszereplője. A mai napig hazajár szülővárosába, ahova soha nem érkezik üres kézzel.