Galéria

Októberi shoppinglista: 10 kihagyhatatlan vétel a hónapra

Forrás: A valódi értékek időtállóak - erre alapoz a PLIÉ őszi-téli kollekciója, amely olyan formákat, hangulatokat mutat be, amelyek mindannyiunkat örömmel, melegséggel és nosztalgiával töltenek el. A márka legújabb kollekciója a tavaszi-nyári „Nő hétszer” kollekció folytatása, amely a női szerepeket helyezi előtérbe. A két széria jól variálható egymással, a darabok könnyen párosíthatóak. A kollekció termékei egymásra építkeznek, sokféle helyzetben viselhetőek, ennek köszönhetően a különböző női szerepekhez is ideálisak.

Nekünk nagy kedvencünk ez a szabásában és minőségében is kiemelkedő gumis derekú coulette nadrág, ami egy igazi alapdarabja lehet a gardróbodnak.

Ár: 49 500 Ft - itt!
Forrás: Millie Bobby Brown brit színésznő „florence by mills” névre keresztelt márkájának első divatkollekciója 2022. október 19-én debütál az About You oldalán. A 76 darabból álló kollekciót a „florence by mills” márka alapértékei ihlették, a ruhadarabok kényelmesek, extravagánsak, és a jóérzést hivatottak közvetíteni. Összességében az új nemzetközi kollekció játékos, de mégis érett személyiséget tükröző ruhadarabokból áll, amelyek Millie egyéniségét közvetítik. Ha minket kérdezel, igazi őszies darabok, amik közül megéri szemzgetni!

Ár: 59 990 Ft - itt!
Forrás: Legyen a termosz az ősz és a tél új kiegészítője, és gondoskodj róla, hogy naponta többször kiürüljön. A hidegben sem csökken ugyanis a folyadékigényünk, és sokat tehetsz egészségedért és közérzetedért, ha odafigyelsz a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitelre.

A Waterdrop Microteáival mostantól bárhol és bármikor megpihenhetsz. Főzés és teafilterek nélkül.

Ár: 18 790 Ft - itt!
Forrás:

A hónapban megnyitotta kapuit a Salon de Parfum, a budapesti Párisi Udvar patinás épületében. A luxusparfüméria Magyarországon egyedülálló illatkülönlegességeket és niche parfümök exkluzív válogatását kínálja mindazoknak, akik egyedi, kiváló minőségű, különleges illatra vágynak. A vendégeknek a szelektált kínálat elemeiről egyénre szabott, szakértő tanácsadást nyújtanak az üzlet munkatársai, valamint luxuskörnyezetben próbálhatnak ki olyan világmárkákat, mint a Profumum Roma, Pierre Guillaume, Valmont, vagy az amszterdami design stúdióból érkező Salle Privée.

A kínálat viszont a webshopjukon keresztül is elérhető, ez a Discover Box például betekintést nyújt a Salle Privée csodálatos világába még azelőtt, hogy letennéd a voksod egy illat mellett.

Ár: 12 000 Ft - itt!


Forrás: Időtálló stílusú, hazai tervezésű márkaként tört be a magyar piacra a Kincsem, melynek megalapítását a többszörösen díjnyertes legendás magyar versenyló inspirálta. A hazai tervezés előnye, hogy a vásárlók visszajelzéseit rugalmasabban tudják beépíteni a termékfejlesztésbe - nos, mi egyelőre imádjuk!

Ár: 39 999 Ft - itt!
Forrás: Ahogy már beszámoltunk korábban róla, az étrend-kiegészítők piacára lépett a világhírű magyar topmodell, Axente Vanessa. Az ESSA World életmód márka olyan, az egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítőket tartalmaz, amelyeket a nemzetközileg elismert modell saját ízlése és tapasztalatai szerint, hazai szakértők segítségével fejlesztettek ki. 

Az ESSA World termékpaletta most egy különleges kollagén italporral bővült. Az Essa Collagen Drink Powder 98%-os fehérjetartalmú, kiváló minőségű és tiszta, hidrolizált kollagént tartalmaz. A hozzáadott C-vitamin a test természetes kollagén termelését serkenti, az E-vitamin tartalom pedig segíti a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét. Hatóanyagainak köszönhetően a bőr élettel telibbé, feszesebbé, fiatalosabbá válik, a sportolás során igénybe vett izületek pedig épek maradnak.

Ár: 9043 Ft - itt!
Forrás: Az emberek 70%-a érzékeny bőrűnek vallja magát a mindennapokban, de az őszi és téli időszakban azok is irritációra panaszkodhatnak, akik egyébként nem küzdenek érzékeny bőrrel. Az AVON legújabb Anew Sensitive+ termékcsaládját kifejezetten az érzékeny bőr erősítésére és megnyugtatására fejlesztettek ki, miközben egyedülálló, szabadalmaztatott összetevője, a Protino segítségével az öregedésgátlás terén is támogatást nyújt arcbőrünknek. Az érzékeny bőr imádni fogja ezt a termékcsaládot, ami illatmentes, bőrgyógyászatilag és allergológiailag tesztelt, klinikailag tesztelt, minden bőrtípuson és korosztályon tesztelt.

Ár: 5499 Ft - itt!
Forrás:

Az ősz a kötötte időszaka, a C&A-nál pedig október végén került be egy sor új között csoda a kínálatba. Közöttük ezzel a ruhával, amit sportos és elegáns szettekben is nyugodtan beépíthetsz!

Ár: 12 995 Ft


Forrás: Egy klasszikus selyemsálban megannyi lehetőség rejlik. Válassz akár egyszínűt, akár egy ilyen menő mintását, feldobhatod vele a szetted azzal, hogy a nyakadba kötöd, de kerülheted a hajadba, a táskádra, soroljuk még?

Ár: 46 490 Ft - itt!
Forrás: Jöhet egy igazi a hazai meggylikőr? Irk Attila, az italkülönlegesség megalkotója szinte egy véletlennek köszönheti, hogy a Woman Spirit ma már hazánkban és külföldön is számos nő kedvenc itala. A különleges ital azóta számos nemzetközi díjat bezsebelt már. Az egyik legrangosabb nemzetközi versenyen, a World Liqueur Awards-on két éremmel is díjazták 2022-ben.

Ár: 10 900 Ft - itt!