Galéria

Híres énekesek, akiket elutasítottak a tehetségkutatókban: mégis befutottak

Forrás: Bebe Rexha

Az énekesnő, akinek slágereit ezerrel játsszák a rádiók, egykor a tehetségkutatók világában próbált érvényesülni. 2008-ban, 12 évvel ezelőtt jelentkezett az American Idolba, anyukájával pedig 10 órát vártak, hogy sorra kerülhessen, de mégsem tudott bejutni. Aztán elrepültek az évek, megtalálta a helyét, és azóta már konkrétan mentor is volt a műsorban!
Forrás: Colbie Caillat

Tudtad, hogy az énekesnő két különböző műsorba is jelentkezett, hogy végre sztár lehessen, de mindkétszer elutasították? Elmondása szerint nem állt még készen rá, túl félénk volt, és egyszerűen nem passzolt oda. Utólag örül is, hogy anno nemet mondtak neki, pláne, hogy időközben befutott, és azóta már meg is hívták egy tehetségkutatóba zsűrizni.
Forrás: Amber Riley

A Glee sztárja bebizonyította már a műsorban, hogy lehengerlő hangja van, ám 17 évesen mégsem sikerült bejutnia az American Idolba. Csak pár éve fedte fel, hogy akkor bizony a producerek rögtön rávágták, hogy nem fog tovább jutni, sőt, még a színpadra se állhatott ki. Ennek ellenére megtalálta a saját útját, és ma már rengetegen ismerik szerte a világon nevét.
Forrás: Naya Rivera

Naya Rivera, aki tragikus körülmények között veszítette életét két évvel ezelőtt, szintén a Glee-nek köszönhette hírnevét. Hatalmas rajongói tábora lett, amiben csodás hangjának nagy szerep jutott. Épp ezért lepődtek meg sokan, hogy az American Idolban a Bee Gees dalával mégsem jutott tovább az első körnél. Vicces, de pont ezzel a dallal jelentekzett aztán a Glee-be is, ahol megjött az áttörés.
Forrás: Jennifer Hudson

Ő egy kicsit kakukktojás, mert bekerült a műsorba, de így sem sikerült érvényesülnie. Az énekesnő az American Idol harmadik évadában próbált szerencsét, de csak a hetedik helyezésig jutott, így elég hamar kiesett. Akkor valószínűleg álmában sem hitte volna, hogy 2007-ben Oscart nyer a Dream Girls előadásáért!
Forrás: Jordin Sparks

Az énekesnő 16 évesen jelentkezett az American Idolba, de nem jutott tovább. Az élet különös játéka, hogy aztán 2006-ban, amikor újra próbára tette magát, nemhogy emlékezetes előadást nyújtott, de konkrétan megnyerte az American Idol hatodik évadát! Ez igen!
Forrás: Lewis Capaldi

A zenész dalait ma már mindenki ismeri, ehhez képest a Britain’s Got Talentben még nem látták benne a lehetőséget. Persze valószínűleg ebben kora is szerepet játszott, hiszen alig volt 13 éves, és egyébként a producerek imádták az előadását. Mégsem hívták vissza. Azóta bizonyított, mert olyan slágereket írt, amelyek meghódították a toplistákat, és számos díjat nyert, köztük még Grammyre is jelölték!
Forrás: James Arthur

Az énekes 2012-ben nyerte meg az X-Faktort, ám nem sokkal ezt megelőzően még a The Voice-ban próbált szerencsét. A zsűritagok viszont nem ismerték fel, micsoda tehetség ez a srác, és nem fordultak meg a székkel, így James Arthur rögtön az elején kiesett. Valószínűleg nem bánja, mert utána az X-Faktornak is esélyt adott, ahonnan győztesként térhetett haza.
Forrás: Alan Ritchson

A színész, aki a Smallville-ben emlékezetes szerepet nyújtott táncjelenetével, a zenéléssel is megpróbálkozott. Az American Idolban a top 87-be is bekerült, de aztán úgy döntöttek a zsűrik, hogy mégsem lesz elég jó. Azóta egyébként a filmezés felé fordult, amit valószínűleg nem bánt meg.