Galéria

A valaha volt legsokkolóbb filmjelenetek, amiket sosem fogunk elfelejteni

Forrás:

Az a tény, hogy ő egy felnőtt nő, mégis kislánynak hittük, pokolian hátborzongató volt. Amikor a végén Esther elkezdte felfedni igazi énjét, az bizony annyira sokkoló volt, hogy nem csoda, hogy mindenki várta a folytatását, ami az első rész előzményét mutatja be.

Ez hamarosan meg is érkezik, az első előzetest már bemutatták.


Forrás: Azt hiszem, aki látta ezt a szürreális és igen nyomasztó Jordan Peele alkotást, az tudja, mennyire döbbenetes volt megtudni, hogy a főhős valójában végig a gonosz volt, aki átvette a fenti világban élő másának helyét.
Forrás: Leonardo DiCaprio egyik legjobb filmjének története és csattanója is végig sokkolja a nézőt. Senki sem gondolta, hogy végül Leonardo nem rendőrnyomozó, hanem egy - a szintén pszichiátrián kezelt - beteg, aki megölte a saját feleségét.
Forrás: Itt ugyan nem a film végéről, hanem egy ominózus jelenetéről van szó, de mindenképp sokkoló. Pontosabban az, hogy Thanos a gyűrűk miatt képes volt azt a személyt a mélybe vetni, akit gyermekeként szeretett. Ő nem más, mint saját fogadott lánya, Gomora. Egyszerre volt megdöbbentő és fájdalmas.
Forrás: Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy sokan hittük végig azt, hogy egy szellemi vagy démoni entitás rejtőzik a baba mögött. Ám, aki látta, jól tudja, hogy bizony-bizony egy elmebeteg férfi kergeti őrületbe a ház lakóit.
Forrás: Minden idők egyik legjobb horror alkotásának elején ugyan az egyik karakter megjósolja, hogy egy rasszista család között fogja magát találni a főszereplő, ennek ellenére elmegy barátnője kérésére. Majd a végén jön a nagy sokk, hogy nemcsak az apósék és a sógor, hanem a barátnője is tőrbe csalta.
Forrás: A tégla című filmnek már az elején tudjuk a lényegét. Végig úgy hisszük, hogy a két főszereplő között dől majd el, ki nyer, pontosabban ők ketten vívják meg majd ezt az összecsapást. Ezzel szemben DiCaprio karaktere - akinek végig drukkolunk - teljesen indokolatlanul és döbbenetesen hirtelen hal meg, méghozzá igen méltatlanul.