Galéria

Híres LMBTQ párok, akik bebizonyították, hogy létezik az örök szerelem

Forrás:

Ők és a két gyermekük a világ egyik legszimpatikusabb családja. Az Így jártam Anyátokkal sztárja és szintén színész szerelme 2004-ben ismerkedett meg, 10 évvel később volt a házasságkötésük, vagyis közel 20 éve vannak együtt.


Forrás:

A leghíresebb latin popsztár és a képzőművész 2017 óta házasok és négy gyermeket nevelnek közösen. Szerelmük hajnalán az Instán ismerkedtek meg, de 6 hónapig csak levelezgettek, mire Ricky fel merte keresni az általa rajongott művészt.


Forrás:

Saját bevallásuk szerint sem vitamentes a kapcsolatuk, Portia a karrierjét is háttérbe szorította, hogy Ellen építhesse saját brandjét. 2005-ben, három év titkolózás után jelentették be, hogy egy párt alkotnak, azóta pedig jóban-rosszban együtt vannak.


Forrás:

A zenei legenda és férje 1993-ban találkoztak, közel 30 éve alkotnak egy párt! Életének egy különösen nehéz időszakából kilépve Elton egy közös barátjukkal eltöltött vacsorán találkozott Daviddel, a kanadai filmrendezővel, és ez szerelem volt első látásra elmondásuk szerint. 2 gyermekük van.


Forrás:

A Szex és New York Mirandája előbb vállalta fel, hogy leszbikus a való életben, mint a sorozatban. Jóval előbb. Nixon és felesége gyermekeik iskolájában ismerkedtek meg 2001-ben, 2004-ben kezdtek el randevúzni, 2012 óta pedig házasok.


Forrás:

Az Oscar-díjas színésznő és fotográfus párja 2014 áprilisában házasodtak össze egy titkos ceremónián. Jodie-nak van két gyermeke, akiket közösen nevelnek.


Forrás:

A világhírű táska- és divattervező 2011 óta házas, választottja pedig szintén elismert divattervező, bár kétségkívül Kors árnyékában nehéz ezt érvényre juttatni. Ennek ellenére nagyon boldogok és vállvetve építik birodalmukat.