Galéria

Emiatt sikerülnek borzalmasan a kapcsolataid - A csillagjegyed szerint

Forrás: Kos

Az igazság, hogy nagyon sok kapcsolatod még azelőtt véget ér, hogy elkezdődne. Kezdetekben ugyanis te csak "félig" vagy benne a dologban, nem érdeklődsz eleget és nem keresed a másikat. Nem szólsz neki, hogy mit csinálsz, merre mész, milyen programokat szervezel magadnak; éled a kis életed, elhatárolódva a randipartneredtől. Ez az oka annak, hogy aztán a másiknak elfogy a türelme, és sokszor szimplán ghostingol.
Forrás:

Bika

Te nem ugrassz fejest a kapcsolatokba, sőt, van pár teszt, amin át kell mennie a másiknak, mielőtt komolyan fontolóra vennéd a kapcsolatot. A probléma, hogy általában olyan sokáig gondolkosz azon, hogy tényleg együtt akarsz-e lenni vele vagy sem, hogy elfogy a tűz, ami a kapcsolatot életben tudná tartani. Előbb-utóbb véges lesz a partnered türelme, és inkább továbbáll!


Forrás:

Ikrek

Nehezen kötelezed el magad, szóval amikor megismersz valakit, elkezdesz azon idegeskedni, hogy mi van, ha miatta lemaradsz az Igaziról? Épp ezért addig gondolkodsz, ismerkedsz, randizgatsz és hagyod nyitva a lehetőséget másoknak, hogy végül semmi komoly nem tud lenni a kapcsolatból.


Forrás:

Rák

Te nagyon hamar ragaszkodni kezdesz másokhoz, így amikor valaki iránt érzéseid lesznek, mindent megteszel, hogy együtt legyetek. Még akkor is, ha a másik kimondja, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Te hiszel abban, hogy ha jobban megismer, több időt tölt veled, végül beléd szeret, és emiatt kicsit sem vagy őszinte magaddal. Addig hazudsz önmagadnak, míg te leszel az, aki komolyabban sérül.


Forrás:

Oroszlán

Túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy olyan valakire vesztegesd az idődet, akiben nem vagy biztos. A gond, hogy ritkán vagy biztos abban, hogy kivel akarsz lenni, és emiatt olyan embereknek is nemet mondasz, akikkel amúgy jól működhetne a kapcsolatotok. Nem köteleződsz el egykönnyen, így viszont elszalasztod a lehetőségeket!


Forrás:

Szűz

Intelligens, összeszedett ember vagy, jó megfigyelő, és fontos számodra, hogy rend legyen körülötted. De ami előny a munkában, gondokat okozhat a párkapcsolatodban. Te ugyanis azt hiszed, hogy az ideális partner mellett nem lesznek viták, nem lesznek gondok, és folyton arra törekszel, hogy minden tökéletes legyen. Állandóan meg akarsz javítani valamit, akkor is, ha nem kéne. A tökéletesség iránti törekvésed pedig rányomja bélyegét a kezdődő kapcsolatokra.


Forrás:

Mérleg

A Mérleg az egyensúlyt keresi a kapcsolatában, de egy biztos: vitázni ő nem fog. Ha valami neked nem tetszik, képes vagy csendben szenvedni, és nem mondod meg, hogy valamin változtatni kéne. A gond, hogy emiatt felgyülemlik benned a fesztültség, és a passzív-agresszív viselkedés eredményeként már a legelején elhidegültök egymástól a pároddal.


Forrás:

Skorpió

Hajlamos vagy túl gyorsan beleugrani egy kapcsolatba, mert eleinte nálad minden 110%-os lánggal ég! Szenvedélyes vagy, szerelmes, és extragyors tempóban haladnak a dolgaitok; aztán ugyanilyen gyorsan el is alszik a láng. Sőt, sokszor nem ritka, hogy a szex annyira központi része a kezdeti kapcsolatotoknak, hogy csak idővel veszed észre, hogy amúgy semmi közös nincs bennetek!


Forrás:

Nyilas

Annyira független vagy, hogy már akkor megfojtva érzed magad a kapcsolatban, amikor azt még nem is lehet annak nevezni. Nem szívesen adod fel a szabadságodat, így ha nem vagy őrülten szerelmes első látásra (ami, valljuk be, nem sokszor történik meg), nem is teszed bele magad teljesen az ismerkedésbe. Nem csoda, hogy eddig több rövid kapcsolatod volt inkább!


Forrás:

Bak

Mindig dolgozol, mindig ezer feladatod van, takarítasz, teszel-veszel, ügyeket intézel... Hát hogy is lehetne időd randizni? Ettől függetlenül próbálkozol, ismerkednél, a csetelésig el is jutsz, de a randiig már nehezen. A másik lelkesedése pár hét után alábbhagy, hiszen ki akarna úgy kapcsolatot kezdeni, hogy a partnerének hetente egy tali fér maximum bele?


Forrás:

Vízöntő

Nálad az a baj, hogy kevés időt szentelsz magatoknak, kettesben. Imádod a nagyobb társaságokat, így elég hamar olyan randit találsz ki, amin egy-két barátod is ott van (például meghívod a kiszemelted egy szülinapi összejövetelre), és innentől kezdve ez lesz az alap számotokra. Emiatt viszont nincs időtök megismerni egymást, nincs időtök köteléket kialakítani, így túl hamar elmúlik a rózsaszín ködös szerelem.


Forrás:

Halak

Sokszor elköveted azt a hibát, hogy úgy gondolod, a másiknak TUDNIA KELL, mire gondolsz. Egyértelmű, hogy milyen gesztusokra vágysz, milyen meglepetésekre és programokra, csakhogy ami neked magától értetődő, a másiknak nem igazán. Így elég hamar elkezdődnek köztetek a félreértések, amelyek elejét veszik annak, hogy komoly, harmonikus kapcsolat alakuljon belőle.