Galéria

Híres emberek, akik fele annyi idős emberrel estek szerelembe

Forrás:

A rocksztár életét ismerve nem is meglepő, hogy párja egy 44 évvel fiatalabb balerina, Melanie Hamrick. 2014-ben jöttek össze és van már egy ötéves közös fiuk. Jagger 79, míg a balettáncos Melanie 35 esztendős.


Forrás:

A 38 éves színész-énekesnő nálunk is ismert, a Country ereje Netflixes családi sorozatból. A 38 éves szépség második férje a most 73 éves kanadai producer-zeneszerző, David Foster. A férfinak ez az ötödik házassága.


Forrás:

A 68 éves sztár a mai napig nagyon sármos, mosolya örök csibész. Nem is csoda, hogy levette a lábáról 29 éves párját, Laura Savoie-t. Quaidnek ez a negyedik házassága, de érzi, hogy ez már végleges.


Forrás:

A Jurassic Park sztárja lassan betölti a hetvenet, ami önmagában elképesztő, mert nem látszik rajta. 2014-ben vette feleségül Emilie Livingston kanadai olimpiai tornászt, aki most 39 éves, tehát 31 év korkülönbséggel büszkélkedhetnek.


Forrás:

Sokan meglepődtek, amikor 2011-ben Hilaria és Alec egymásra találtak (sokan úgy vélték, a nő csak a pénzéért van vele), deazóta bebizonyították, hogy a házasságuk őszinte. Sőt, mi több, hat közös gyermekük született, és úton van a hetedik! Alec 64 éves, Hilaria 38.


Forrás:

A 73 éves hollywoodi legenda igazi Micsoda nője a 39 esztendős párja, Alejandra Silva, aki 33 évvel fiatalabb nála. 2014 óta alkotnak boldog párt, két gyermekük született.


Forrás:

Mi kell a nőknek? Hát, egy idősebb pasi. Ezt bizonyítja a 66 éves színész, akinek választottja a 32 éves Rosalind Ross. A forgatókönyvíró és Gibson kapcsolata a munkából alakult át szerelemmé.