Galéria

Legjobb horrorfilmek és horrorsorozatok októberben

Forrás: Ani divatmagazin szerkesztőjeként él és élete látszólag nem egyszerűen jó, hanem tökéletes. Ám ez egy pillanat alatt megváltozik, mikor egy elfeledett személy felbukkan a múltjából, hogy rászabadítsa a gimis emlékeket, amelyek mindennél szörnyűbbek voltak számára a bántalmazások miatt. Hogy pontosan, mit hoz magával mindez... azt októberben mi is megtudhatjuk, de az előzetes alapján Mila Kunis zseniális szerepben tér vissza.
Forrás: Az egykori klasszikus új külsőt kapott. Sőt, a trailer alapján sokkal vérfagyasztóbb és nyomasztóbb lesz, mint az elődje. Az október 4-én - a HULU kínálatában - debütáló horrorban ismét a Földre szabadított gyilokdémonok kapnak főszerepet, ám hogy milyen fűszert vagy extrát tettek hozzá a készítők, még nem tudni.
Forrás: A Terrifier 2 egy 2022-ben bemutatott amerikai slasher film története szerint Art Bohóc, aki halottaiból támad fel egy kisvárost vesz célba, hogy ott egy fiatal lány életére törjön. Igencsak nyomasztó, félelmetes és gyomorforgatóan durva filmre számíthatunk, amit online és Screambox streaming szolgáltatón is megnézhetünk.
Forrás: Végre valahára pont kerül a sztorira. Vagyis megtudhatjuk, miért is él mindent túl minden idők legrosszabb testvére, Mike Myers. Illetve, ha lehet hinni a kritikusoknak, sajnos csak egy testvér éli túl a halálos találkozást. Dehogy pontosan ki, azt csak pár hét múlva tudhatjuk meg, mégpedig a mozikban és Peacock kínálatában.
Forrás: Nincs olyan év, amikor ne kapna főszerepet Stephen King egyik regénye. Most Harrigan úr telefonja került sorra, pontosabban megfilmesítésre, amelyben az AZ sztárja, Jaeden Martell lesz a főszereplő. A történet egy fiatal fiú és egy idősödő milliárdos könyvek iránti kapcsolatát mutatja be. Ám, amikor a férfi meghal, kapcsolatuk mégsem ér véget.
Forrás: Igen megosztóak a kritikák a Netflix új horrosorozatáról, ám mi mégis megadjuk neki az esélyt a vérfagyasztó trailere miatt. Egy csapat fiatal éjfélkor összeül, hogy megosszák egymással a legfélelmetesebb történeteket, ám azzal nem számolnak, hogy ezzel mit szabadítanak magukra.
Forrás: Már két hete mindenki a Jeffrey Dahmer életét bemutató miniszériáról beszél, amiben Evan Peters a főszereplő, ám októberben érkezik az eredeti hangfelvételeket bemutató dokusorozat is, amely testközelből mutatja be a férfit, aki több tucat fiatal fiút és férfit ölt és kínzott meg lakásában. Csak erős idegzetűeknek!