Galéria

6 híres szívtipró, aki a kor előrehaladtával csak még sármosabb lett

Forrás: Ian Somerhalder, a Vámpírnaplók és a Lost sztárja volt a kétezres évek egyik legszexisebb fiatal pasija.
Forrás: A sztár, aki ma már 43 éves apuka, az évek előre haladtával csak egyre jóképűbb lett. Csoda, hogy még mindig bomlanak érte a rajongólányok?
Forrás: Henry Cavill mindössze 18 éves volt, amikor 2001-ben szerepet kapott a Lagúna című filmben.
Forrás: Nem sokkal később már a világ egyik legnépszerűbb sztárja volt. A 39 éves színész az évek során semmit nem veszített vonzerejéből, sőt, csak még sármosabb lett.
Forrás: Robert Pattinson tinként robbant be a köztudatba az Alkonyat-filmeknek köszönhetően. A kamaszlányok szó szerint megőrültek érte, őt tartották és tartják a mai napig a világ egyik legdögösebb színészének.
Forrás: Rob ma már 36 éves és sármosabb, mint valaha.
Forrás: Ewan McGergor a főiskola után nem sokkal, 22 évesen kapta első fontosabb tévészerepét, majd elindult a siker útján.
Forrás: A kék szemű, tehetséges srác hamar belopta magát a nők szívébe. Népszerűsége azóta sem változott, bár már 51 éves, még mindig a hölgyek kedvence.
Forrás: Eric Bana a húszas éveiben lett ismert, a kilencvenes években kapta első nagyobb szerepeit.
Forrás: Már akkor felfigyeltek rá a nők, jóképűnek és kedvesnek tűnt. Ma sincs ez másképp, az 54 éves sztárért még mindig sokan vannak odáig.
Forrás: Matt Damon mindössze 16 éves volt, amikor megkapta Hollywoodban első komolyabb szerepét.
Forrás: Hamar amolyan tinibálvány lett belőle, a lányok imádták, a fiúk olyanok akartak lenni, akár ő. Ma már 52 éves és szerintünk jóbban néz ki, mint valaha.