Galéria

4 frufrus frizura inspiráció, ha szereted a francia stílust

Forrás:

A Bardot frufru nem meglepő módon Brigitte Bardot francia színésznőről kapta a nevét, a lényege pedig innentől kezdve elég egyértelmű. A gyönyörű színésznő ugyanis meghatározta a 60-as évek frizura divatját, ez pedig most abszolút újra aranykorát éli. A frufru legfontosabb része, hogy tökéletesen keretezze az arcodat, a frufru hossza pedig érjen legalább a fülek tetejéig.


Forrás:

Ennek a frufrunak is elég beszédes neve van, a lényege pedig roppant egyszerű; ha még nem szeretnéd teljes mértékben elkötelezni magad egy látványos frufru mellett, akkor számodra egyértelműen ez a tökéletes választás, hiszen elég csupán néhány nem túl vastag tincs, és mégis megvan a frufru-hatás!


Forrás:

Ha imádod a francia nők stílusát, akkor egyszer mindenképpen ki kell próbálnod az igazi frnacia frufrut! A lényege a következő; a hossznak mindenképpen rövidebbnek kell lennie, mint a hagyományos frufrunak, ezen kívül legyen enyhén, lazán vágott, hogy sikkes és cuki legyen a végeredmény. Mi imádjuk, és te?


Forrás:

Ha úgy döntenél, hogy hosszabb időre is el tudnád kötelezni magad egy frufru mellett, akkor érdemes bevállalnod a teljes frufrut! A lényege egyszerű; a hossza érjen a szemöldöködig, és lehet jó sűrű, hogy a hatás tökéletes legyen. Taylor Swiftnek például istenien áll, ráadásul nagyon sok frizurához (hosszúhoz és rövidhez is) tökéletes!