Galéria

Ha ma forgatnák, ezek a sztárok játszanák a főszerepeket a ’90-es évek klasszikusaiban

Forrás: Kate Winslet 1997-ben bújt a Titanic Rose-jának bőrébe, akit olyan csodásan hozott, hogy azóta sem felejtettük el neki. Szerintünk az ő méltó utódja ebben a filmben a nagyszerű és tehetséges Margot Robbie lehetne. Ő már számtalan alkotásban bizonyított, nincs például nála vagányabb Harley Quinn.
Forrás: Nem kellett sokat gondolkoznunk azon, kire bíznánk most Jack szerepét a Titanicban. Timothée Chalamet olyan hatalmas tehetség a maga generációjában, mint nagy elődje, Leonardo DiCaprio. Szívesen látnánk őket közös filmben is!
Forrás: Teljesen egyértelműnek tűnik, hogy a kilencvenes évek legdögösebb, kék szemű, szőke hajú szexistenének, Brad Pittnek a hozzá hasonlóan sármos Chris Hemsworth lehetne az utódja az Interjú a Vámpírral-ban. Ugye, milyen szuper Louis lenne?
Forrás: Kirsten Dunst még csak kislány volt, amikor főszerepet kapott a filmben Brad Pitt mellett és ő lett Claudia. Micsoda alakítás volt! A tinisztárok, illetve fiatal sztárok közül szerintük csak Zendaya lenne képes arra, amire egykor ő!
Forrás: Mel Gibson 1995-ben bújt William Wallace bőrébe, olyan fantasztikus alakítást nyújtva ebben a történelmi drámában, hogy a mai napig szívesen emlékezünk vissza rá. Szerintünk a jelenlegi hírességek közül a Harry Potter-filmek sztárja, Daniel Radcliffe tudna hozzá hasonlót kihozni a karakterből.
Forrás: 1990 óta a legtöbb nő kedvencei között megtalálható a Micsoda nő!, amiben Julia Roberts és Richard Gere karakterei szeretnek egymásba. A mai színésznők közül talán a titokzatos, bájos, mégis dögös Anya Taylor-Joy lenne az, aki méltó erre a szerepre.