Galéria

5 vérpezsdítő póz, amiben bármilyen testalkatú ember jól érzi magát

Forrás: A kutyapóz egyik nagy előnye, hogy sokkal előnyösebbnek is mutatja hátulról a testünket, hiszen a kifeszített tartás feszesebb hátizmokat, feneket és gömbölydedebb formákat eredményez. Sőt, egy kutatás szerint ebben a pózban van a legnagyobb önbizalmuk a nőknek.
Forrás: A kanalazás, másnéven kiskifli-nagykifli póz igazán bensőséges és sokak számára komfortos is, ugyanis bár a testek szorosan összeérnek és különböző izgatási módok is helyet kaphatnak, mégsem a látványé a főszerep. Emiatt sok teltebb nő kedveli ezt a pózt.
Forrás: A klasszikus misszionárius furcsa módon az egyik legkedveltebb a különböző testalkatú nők körében. Csak egy szögből lesznek láthatóak és a mozgás általi ide-oda "lengő érzéstől" is meglesznek kímélve.
Forrás: A fordított lótusz is igen kedvelt szexpóz, hiszen akárcsak a kutya esetében, hátulról lát minket a partnerünk, csak éppen ülőpózban. Sőt, ha nagyon el akarjuk vonni a figyelmét a testünk bizonyos részeiről, támaszkodjunk a könyökünkre, hogy nagyobb belátása legyen más helyekre.
Forrás: Ehhez a pózhoz egy székre van szükség, majd lényegében lovagló pózban üljünk a párunknak a testéhez szorítva a mi testünket. Igazán bensőséges és izgató póz, és a testünk hibáival sem kell foglalkozni.