Galéria

Sztárok, akik nyilvánosan álltak bosszút egy másik hírességen

Forrás: Justin 'Cry me a river' című száma a mai napig az egyik legnagyobb slágerek egyike. Azt viszont már kevesen tudják, hogy egy nagy bosszú hajtotta ennek megírásakor. Britney az akkori koreográfusával csalta meg, méghozzá elég nyilvánosan, ami annyira fájt az énekesnek, hogy úgy döntött kicsit földbe tiporja exe szűzies hírnevét. Ezt pedig az Oprah-nak adott interjúja is tetézte.
Forrás: Bár most úgy fest, szent a béke az egykori szerelmesek között, amit a Haileyről és Selenáról készült közös fotó is bizonyít, ám nem is olyan régen az énekesnő dalban árulta el, mennyire átverte őt Justin. Ráadásul nem is egyetlen slágert írt róla, számos dalában beszélt arról a szívfájdalomról az egész világ előtt, amit ezek a szakítások (mert persze több volt) okoztak neki. Sőt, sokak szerint a nemsokára debütáló dokumentumfilmje is tartogat néhány szaftos részletet, amivel újfent mellé állnak majd a rajongók.
Forrás: Aki az utóbbi nevére nem emlékszik, annak eláruljuk, hogy Jordyn volt Kylie legjobb barátnője, de egy bulin állítólag teljesen véletlenül csókolózott a celebnő párjával. Persze az eset kiderült és igazi Armageddon lett belőle. Khloé pedig mindent megtett, hogy a földdel tegye egyenlővé Jordyn nevét. És sikerült is neki...
Forrás: Mindketten úgy kommunikálták le a szakításukat, hogy más jövőképet látnak maguk előtt és egyikük sem szeretne ott élni, ahol a másik. Érdekes módon Ben a szakítás utáni második nap látványosan, kamerák előtt dobta ki a színésznőről készült kartonfiguráját.
Forrás: Az év egyik legbotrányosabb és legdurvább pere mindenképp az egykori házaspár nevéhez köthető. A végén pedig a bíróság szerint a két fél közül Amber Heard hazudott, Johnny pedig boldogan fogadta a győzelem hírét, amivel nemcsak földönfutóvá tette a színésznőt, de valószínű Hollywood sem fogja visszafogadni.
Forrás: Ki ne emlékezne arra, amikor Taylor és Joe egymásra találtak? A kapcsolatuk viszont elég viharosan ért véget, amit Taylor nem is rejtegetett a nyilvánosság elől. 2008-ban friss albuma megjelenésekor mindenki előtt felfedte, hogy Joe Jonas 25 másodpercben szakított vele egy telefonhívás során, mert nem mert vele személyesen találkozni, és úgy kijelenteni, hogy itt a vége. Kínos!