Galéria

Ez lesz a 8 legmenőbb trend 2023 tavaszán

Forrás: Az áttetsző ruhák nem számítanak újdonságnak, de 2023 tavaszán úgy tűnik, már alapnak számítanak majd. A bő, áttetsző trikóktól a könnyen felkapható egyberuhákig, ez a sokat felfedő stílus most igazán laza és lesz, ami nagyon is illik az évnek ezen időszakához.
Forrás: Igaz, a Barbiecore néven ismert sokkoló pink árnyalata továbbra is itt van velünk, ám úgy tűnik, hogy a jövő évi színtrendeket is szövegkiemelők határozzák majd meg. A neonos árnyaltok közül a divattervezők egyértelmű kedvence pedig a zöld. Ruhákon és öltönyökön is visszaköszönt most ez az árnyalat, ami ékes bizonyítéka annak, hogy a neonzöld sokkal sokoldalúbb szín, mint azt valaha is gondoltuk volna.
Forrás:

Észrevetted már, hogy manapság mindenki úgy öltözik, mint Kim Possible? Ez a trend, úgy tűnik, folytatódni fog jövőre is. A zsebes nadrágok nagyon sokszor feltűntek a SS23-as kifutókon, volt, hogy egy szett részeként, néha csillogóan, máskor rövidnadrágként. Hogy mi az előnye ennek a visszatérő trendnek? Egy csomó zseb, amit telepakolhatunk!


Forrás:

Az ingruhák divatja időtlen, de 2023 tavaszára a divattervezők úgy döntöttek, hogy kicsit felfrissítik ezt a basic darabot. Hogy mire gondolunk? Harang ujjú ruhákra, merész kivágásokra és fodrokra.


Forrás:

A rojtok még inkább divatba jönnek 2023 tavaszán: az egyberuhák, blúzok és body-k mind tele lesznek ezzel a játékos díszítőelemmel.


Forrás: Végül is nem alaptalan, hogy a 2023-as tavaszi kollekciók egy része olyan érzetet kelt, mintha a tenger mélyéről jött volna, hiszen a Disney élőszereplős A kis hableány remake-je a tervek szerint 2023. május 26-án kerül a mozikba.
Forrás: Az ördög Pradát visel rajongói bizonyára próbálnak majd meggyőzni arról, hogy tavasszal a virágminta egyáltalán nem számít egetrengető újításnak, pedig ezúttal ez aztán tényleg nem igaz! A kifutó tele volt 3D-s virágokkal, hímzésekkel, rátétekkel és virág alakú fodrokkal, amiktől újra izgalmassá válhat ez a régi trend.
Forrás: Készülj fel arra, hogy jövő tavasszal megmutatod a mellkasod és a köldököd, mert kivágások úgy tűnik, nagyot mennek majd. Nagyon sokféle módon tudod majd magadévá tenni ezt a trendet, hiszen legalább annyi szuperszexi megoldást láthattunk, mint konszolidált, ugyanakkor mégis izgalmas megoldást.