Galéria

Van, aki számított rá: magyar sztárok, akiknek ikrei születtek

Forrás: A színészvilág egyik legszebb párjának, Nagy Ervinnek és Borbély Alexandrának előző héten születtek meg az ikerlányai: Franciska és Elza. Bár képet még nem mutattak róluk, biztosan olyan szépek, mint híres szüleik.
Forrás: Az énekesnő idén februárban adott életet hármasikerinek: Lujzának, Kevének és Zalánnak. A szépséges sztár számított rá, hogy ikrei lesznek, arra azonban még ő sem, hogy egyszerre hárman érkeznek hozzá és párjához. Magdi szinte mindig megoszt néhány információt a kicsikről és arról, hogyan sikerül helytállnia egyszerre három gyerek édesanyjaként.
Forrás: A jóképű balett-táncosnak ikerfiai vannak és erről büszkén szokott képet is mutatni közösségi oldalán. Ami ikerfiainál is érdekesebb lehet, azaz, hogy Bencének is van egy ikertestvére, így ha nem is teljesen, de fel volt rá készülve, hogy vele is megtörténhet.
Forrás: A DJ 5 évvel ezelőtt árulta el, hogy kislányuk után felesége, Réka ikreket hord a szíve alatt. Bár Begi nagyon örült, állítása szerint Rékának kellett egy kis idő, hogy feldolgozza, hogy egyik pillanatról a másikra egygyerekes anyából, háromgyerekes anya lesz.
Forrás: A szépséges műsorvezető nagyon fiatalon, mindössze 23 évesen adott életet ikerfiainak, Bálintnak és Bencének. A fiúk érkezését az első perctől fogva óriási örömként élte meg, bár nem volt problémáktól mentes. Ikrei miatt ugyanis veszélyeztetett terhes volt és bár tudta, hogy korábban fognak érkezni, nagyon aggódott értük.

 


Forrás: Az énekesnő ikrei 2016. szeptemberében látták meg a napvilágot. Érdekes módon Botond és Bence teljesen természetesen jöttek a világra, és csak pár órát vajúdott az énekesnő. Kevés képet oszt meg róluk, de mindig elmondja, milyen büszke a gyermekeire.
Forrás: Az énekesnő minden évben megemlékezik a koraszülöttek világnapjáról, ami november 17-én van. Ikerlányai ugyanis jóval korábban érkeztek, ami sok veszélyt tartogatott magában. Szerencsére mindketten egészséges és gyönyörű kislányok lettek, de Orsiban örök nyomot hagyott a születésük napja:

“Ki gondolná, mi minden tud egytelen napba sűrűsödni: öröm, szomorúság, ünnep, büszkeség, csend, fájdalom, szeretet, az összetartozás érzése. Ez a ti napotok, PICi óriások“