Galéria

Filmek és sorozatok, amelyekben tökéletes volt a fiatalkori szereposztás (is)

Forrás: Napjaink egyik legnépszerűbb örökzöld vígjátékában nemcsak Jennifer Garnert szerette meg az egész világ, hanem azt is, hogy valóban olyan fiatal színésznőre osztották a fiatalkori énjét, aki egy az egyben őt adta nekünk vissza. Christa azóta felnőtt és a mai napig szakasztott Jen Garner. IDE KATTINTVA meg is nézheted fotóit.
Forrás: A sorozat egyik legszélsőségesebb karakterének szerepére sokáig nem találtak senkit, úgyhogy gondolhatod, a gyerekkori visszaemlékezések elkészítése mennyire feladta a leckét! A kiválasztott színésznő rendkívül jól adaptálódott Maddy karakterével, és a jelek szerint ez Keilaninak is remekül ment.
Forrás: A világ egyik legszebb szerelmes filmje valóban igaz történeten alapszik, így nem is csoda, hogy a két főszereplő egymásba szeretett a forgatásokon. Ám a rendező, Nick Cassavetes azt akarta, hogy az idősebb verzióikat játszó két színész, James Garner és Gena Rowlands között is ilyen érezhető legyen a kémia. És tényleg érezhető volt!
Forrás: Az elmúlt hetek egyik legnézettebb és kétség kívül az egyik legizgalmasabb sorozata a Sárkányok háza, amely minden részben okoz némi sokkot. Pár résszel ezelőtt 10 évet ugrottunk az időben, így a megszokott színészek helyett újabbak lettek az állandó karakterek megformálói. Milly és Emma a valóéletben is hasonló karakterek, de képernyőn egyedül az évek miatt tudunk különbséget tenni.
Forrás: Sokan várják A korona folytatását, amiben már nem Emma, hanem Elizabeth fogja alakítani Dianát. Mindkét színésznő erős jellem, ám karakterük törékenységét és kifinomultságát hibátlanul hozzák.
Forrás: Nem volt egyszerű dolga a készítőknek, hiszen hűnek kellett lenniük Loki finom, ám annál hidegebb vonásaihoz. És mindezek mellett Tom elképesztően gonosz karakterét is ugyanolyan profizmussal kellett eljátszaniuk. A kis Ted viszont megoldotta.
Forrás: A nagy karakterfejlődésen átment Kat egy igazi domina, akiben rengeteg régi elnyomás, fájdalom és önbizalomhiány van. Egy ilyet eljátszani egy általános iskolás gyerek számára nem egyszerűen kihívás, hanem nagy mentális felkészülést is igényel. Ezt azonban a kis Johanna Colón zseniálisan megcsinálta.