Galéria

Sorozatok sztárjai, akik a valóságban is barátok maradtak: mert egyes kötelékek örökre szólnak

Forrás: Akárcsak a Jóbarátok szereplőiként, Jennifer Aniston és Courteney Cox a való életben is elszakíthatatlan barátságot ápolnak. Gyakran láthatók együtt egymás közösségi oldalain, ami bizonyítja, hogy a képernyőn látott barátságuk a valóságban is kitart.
Forrás: A nosztalgikus tévéműsorok listája nem lenne teljes az X-akták nélkül, akárcsak Gillian Anderson és David Duchovny párosa nélkül. A két színész imádta a közös munkát, így nem is csoda, hogy az évek alatt magánemberként is nagyon megszerették egymást. Bár sokan hitték, hogy romantikus szálak fűzték össze őket, ők inkább egymás barátaiként hivatkoznak egymásra. A sorozatnak vége lett 4 éve, a kapcsolatuk azóta is töretlen.
Forrás: A Buffy, a vámpírok réme sztárjai, Sarah Michelle Gellar és Seth Green gyönyörű barátságot ápolnak 36 éve, vagyis már a híres sorozat előtt is nagyon jó barátai voltak egymásnak. A közös munka ugyan 2007-ben véget ért, a viszonyuk azóta is sziklaszilárd, aminek a rajongók örülnek a legjobban.
Forrás: Míg testvéri kapcsolatuk viszályos volt a Drake & Josh című sorozatban, Josh Peck és Miranda Cosgrove a való életben nagyon is imádják egymást.  A két színész újra találkozott az iCarly folytatása során. Miranda pedig a következőt mondta egy interjúban:

"Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy az életem része. Fantasztikus ember.” Ők ketten továbbra is nagyszerű barátai egymásnak.
Forrás: Zach Braff és Donald Faison barátsága igazán irigylésre méltó. Kapcsolatuk a Dokik című sorozatban indult, mint J.D. és Turk a Scrubsban. A karakterek barátsága pedig nagyszerűen tükrözi a két színész kapcsolatát is. Azóta közös podcastjuk is van, és gyakran tesznek közzé képeket a beszélgetéseikről. A kapcsolatuk az idő múlásával csak erősödött.
Forrás: Nina Dobrev és Paul Wesley a Vámpírnaplók egyik legismertebb párját alakította a képernyőn Elena és Stefan szerepében. Kezdetben a színészek nem jöttek ki túl jól egymással, de végül az évek során mégis csak mély barátság alakult ki köztük. Napjainkban rendkívül közel állnak egymáshoz, és Dobrev az egyik „legjobb barátjának” nevezte Pault több interjú során is.
Forrás: Sokan ismerjük ezt a 2000-es évekbeli műsort, és az egyik legszebb anya-lánya kapcsolatot, amelyet a tévében ábrázoltak. A Gilmore Girls vagyis a Szívek szállodája színésznői, Alexis Bledel és Lauren Graham a való életben is barátok, és nincs alkalom,  amikor ne fejeznék ki egymás iránti szeretetüket a médiában.