Galéria

5 eufórikus élményt adó szexpóz, méghozzá a kedvenc karosszékedben

Forrás: Lényegében olyan, mint a klasszikus lovagló póz, annyi különbséggel, hogy itt az ágy helyett székben érdemes egymásnak esnetek, a lábadat pedig nem az ő lába mellé, hanem a combjaira támasztva teszed fel. Így nagyobb lendületet adsz a mozgáshoz és furcsa mód a pasik is imádják.
Forrás: Azok, akik szeretik a kényelmes szexpozíciókat, minden bizonnyal értékelni fogják a következő pózt, amellyel szemtől szembe kerülhetünk a partnerünkkel. Kérd meg a partnered, hogy üljön le egy székre (ideális esetben egy kényelmes székre). Ezt követően pedig ülj az ölébe, a lábaidat pedig engedd le a földre. Csípővel a szék kisebb részére ülj rá és térdből emeld ki magad.
Forrás: Akik szeretik a nagyobb kihívást, mindenképp adjanak egy esélyt az XXX póznak. A széken ülő partneredre derékszögben ülj rá, oldalról. Az egyik kezeddel a nyakát, a másikkal pedig a combját fogd meg. A lényeg, hogy inkább lassabban mozogj és élvezd ki a szex pillanatait.
Forrás: Ehhez a pozícióhoz szükség lehet egy kis combizom munkára, ugyanis a párunk ülőpózban van, míg mi hátulról szintén ülő pózt veszünk fel, csak rajta. Bár elsőre könnyűnek hangzik, a mozgás már ad némi kihívást. A férfiak számára az egyik legkedveltebb székes szexpozíció, hiszen tökéletes a "kilátásuk" és "dolgozniuk" sem kell.
Forrás: A jó kislány póz, talán a legkeményebb mindközül, ugyanis a partner nyakába kell tenni a lábakat, mégpedig úgy, hogy ő közben a derekát megtámasztva ül egy széken. Nem egyszerű, és a partner karizmaira is szükség van hozzá, de az biztos, hogy igazán érdekes élményt adhat.