Galéria

Az ősz legnagyobb sminktrendje, a rezes szemek!

Forrás:

Florence mostanában a Nincs baj, drágám című film körüli botrány miatt került a figyelem középpontjába, mi viszont most teljesen másra koncentrálunk, ez ugyanis sokkal izgibb, mint egy összetűzés egy forgatáson. Florence sminkmestere, Valeria Ferreira ugyanis csodálatos füstös rezes sminket készített a gyönyörű színésznőnek, amit egy kis barna szemhéjpdúderrel dobott fel, hogy határozottabbá tegye a Florence szempillavonalát.


Forrás:

Egyszerűen nem lehet nem imádni a Modern család sztárjának gyönyörű rezes szemsminkjét! A monokróm stílus ráadásul a divatban is aranykorát éli, így nem csoda, ha extra jól néz ki a szemeken is! A lényege pedig hihetetlenül egyszerű; egyetlen egy rézszínű szemhéjfestéket használj a szemhéjadra, és lehetőleg a ruhádban is jelenjen meg ez a szín!


Forrás:

Ha világos az arcbőröd, akkor érdemes a rezes szemhéjfesték árnyalatát is világosabbra, finomabbra venni, az eredmény viszont nem lesz kevésbé lenyűgöző! Az Eufória sztárja, Sydney Sweeney rezes sminkje például igazán lélegzetelállító, ráadásul igazán őszi!