Galéria

Van, amelyikkel sokan nem értenek egyet: híres szülők, akik nehéz döntéseket hoztak a gyereknevelésben

Forrás: A két hollywoodi színésznek biztosan megvan minden pénze és eszköze arra, hogy elkényeztessék két gyermeküket, mégis teljesen más utat választottak. Kunis elárulta, hogy náluk nincsenek ajándékok karácsonykor, méghozzá érdekes indokkal: „Nekünk az a hagyományunk, hogy nem ajándékozzuk meg a gyerekeket. Ezzel erősítve bennük, hogy ez az ünnep a szeretetről és a család összetartásáról szól, nem pedig a materiális dolgokról.”
Forrás: Annak ellenére, hogy ő maga is nagyon édesszájú, a hollywoodi sztár nem engedné meg, hogy 3 gyereke édességgel tömje magát. Elmagyarázta egy interjúban, hogy: „Ha azt szeretnéd, hogy az édesség, a fagylalt és a sütemény nagyszerű élvezet legyen, akkor ne engedd kicsiként őket ezek közelébe.” Ezért Roberts gyerekei csak különleges alkalmakkor kapnak ilyen finomságokat. Hozzátette: „Szerintem ettől megbecsülik ezeket az apróságokat.”
Forrás: A színésznő elárulta, hogy férjével, Ian Somerhalder „egy hónapos csendet” tartottak gyerekük születése után. Nikki és Ian ebben az egy hónapban senkit sem engedtek magukhoz közel és a telefonjukat is kikapcsolták. Sőt, azt tervezik, hogy ha nagyobb lesz a kislányuk, akkor neki is megtanítják, hogyan zárjon ki mindent, ha fel akar töltődni.
Forrás:

A reality tévésztár elárulta, hogy első gyermeke születése óta nem használt mikrohullámú sütőt, aminek igencsak érdekes oka van:
„Amikor megszületett Mason, sok egészséggel kapcsolatos kutatást végeztem, és úgy döntöttem, hogy megszabadulok a mikrohullámú sütőmtől.”

Kardashian hozzátette:
"Olvastam, hogy a műanyag edényekből származó méreganyagok újramelegítéskor átkerülhetnek az élelmiszerbe." 

Az azóta már háromgyerekes édesanya a gyerkőcöknek is tiltja annak használatát.


Forrás: A színésznő és Dax Shepard két lány szülei, ám ettől függetlenül ugyanolyan fontosnak tartják a házaséletük fenntartását is, ezért konkrétan estére bezárják őket és sosem engedik maguk között aludni őket.
"Mi értelme családot alapítani, ha pont arra az egységre nem szánunk elég időt, amit egész életünkben kerestünk?" 

Jogos...
Forrás: A színésznő sosem titkolta, hogy esze ágában sincs a közösségi média szerves részévé válni, annak ellenére sem, hogy manapság minden sztár ott promótálja új filmjeit vagy az aktualitásait. Szerinte mérgező és személyiségtorzulást okoz. Ezért tiltotta meg a gyerekeinek, hogy 16 éves korukig bárhova felregisztráljanak vagy telefonjuk legyen. Egyesek szerint ezzel digitális szakadékot képez a gyerekek és a korosztályuk közé, de Penélope tartja magát az elveihez.