Galéria

4 szépségtrend, amitől búcsúzunk: és 4, ami meghódítja az elkövetkező fél évet

Forrás: Az elmúlt évet egyértelműen a minimalista, naturista szépségtrendek bitorolták. A bézs árnyalatok, a halvány ajakfény és a no-makeup viszont most egy időre háttérbe vonul.
Forrás:

Helyüket pedig az izgalmas, feltűnő árnyalatoknak adják át! Most elérkezik a színek ideje, ami azt jelenti, hogy lehetsz kreatívabb azok kombinálásával. Persze nem fogunk elszállni ebben a témában, de tény, hogy tinikorunk trendjei most visszatérnek egy kicsit.


Forrás:

A klasszikus platinaszőke örök kedvenc, de most ez átadja helyét a klasszikusabb őszi színeknek.


Forrás:

És most nemcsak a barnára gondolunk, hanem bármire, ami melegebb tónust biztosít a külsődnek! Eperbarna, cozy blonde, auburn spice, ezek a meleg barna, vörös és szőke árnyalatok nagyon népszerűvé válnak.


Forrás:

A klasszikus cicaszemek azok, amiket tényleg bárhova bevethettünk, hiszen nem lehet mellélőni velük. Ám 2022 őszén ezeket valami egészen izgalmas váltja le!


Forrás: Most aztán előkaphatod a színes tusokat, és rajzolhatsz feltűnő vonalakat! Nem kell kizárólag a szemhéjad tövében maradni, nyugodtan kanyarítsd fel a vonalat akár a szemöldököd alá is, vagy épp a belső szemhéjadon túl. Ez most tényleg nagyon menő lesz!
Forrás:

A balayage hajtrendet senkinek sem kell bemutatni, évek óta hódít, nyáron pedig különösen felkapott. 2022 őszén viszont átadja a porondot a...


Forrás:

...foilyage hajnak!