Galéria

Van, aki a szerelemre és van, aki a jógára esküszik: híres emberek titkai az egészséges és fiatalos élethez

Forrás: A színésznő szerint a tökéletes külsőhöz, illetve az idő kerekének megállításához kevés a plasztika. Úgy véli, hogy az is fontos, hogyan vélekedünk magunkról. "Nézd olyan szemmel a világot, mintha még mindig 20 éves lennél, és egy nap tényleg újra az leszel". Tehát Goldie szerint minden csak felfogás kérdése. 

Forrás: A 73 éves színész, Richard Gere az 1980-as években írta be magát a filmtörténelembe és ezzel együtt a legjóképűbb férfiak táborába is. Azóta eltelt 40 év, ám ő mit sem változott. Állítása szerint ezt nem a krémeknek köszönheti, hanem a meditációnak és annak, hogy minden haragot, keserűséget elenged. Nem hagyja mérgezni a lelkét, ami bizony a külsején is meglátszódik.
Forrás: A 70-es éveiben járó lenyűgöző színésznő testmozgásra és az egészséges étkezésre esküszik. Imádja a pilates-t, a súlyzós gyakorlatokat, az étrendje pedig tele van zöldségekkel és gyümölccsel.
Forrás: A sokak által szeretett színész, Paul Rudd titka minden bizonnyal a humorban rejlik. „Belsőleg 80 éves vagyok” – viccelődött egy interjúban. "Itt belül pedig sötétség van, és egy kis hidratáló." Tehát, ha el is ütötte egy poénnal, azt már tudjuk, hogy krémet használ. De vajon melyikkel tudta megállítani az időt a 90-es években?
Forrás: Joan Collins egy igazi ikon, aki 89 évesen is irigylésre méltóan néz ki. Ennek titka állítása szerint abban rejlik, hogy mindig hagyta magát szerelembe esni, ez pedig az ételekre is igaz volt. Soha nem fosztja meg magát a kívánt ételtől, például desszerttől, pirítóstól vagy cukros kávétól.
Forrás: Elizabeth Hurley neve minden túlzás nélkül eggyé vált a hibátlan testtel. Mindezt úgy, hogy már bőven 50 felett van. A szépséges színésznő szerint sosem szabad ellustulni és mindig kell valami új dolgot találni, ami motivál és előre visz. Ő ezt a sportban találta meg és ebben igyekszik 57 évesen is feszegetni a határait.
Forrás: Ellen DeGeneres, a híres műsorvezetőnek egy egyszerű tippje van az egészséges és fiatalos külső megtartásához.„Semmi sem tesz fiatalabbá, mint egy mosoly és az, hogy boldog vagy. Ha megnézzük a babákat, mindig mosolyognak és nevetnek, a bőrük pedig hibátlan.