Galéria

Városok, amiket ősszel kell látni

Forrás: Általában rengeteg a turista, de ha Te is biciklire pattansz akkor kicsit jobban beleolvadsz a holland tömegbe!
Forrás: Ha szereted a mediterrán életérzést, de a nyár melege túl sok neked, akkor Barcelonát feltétlen ősszel látogasd meg, mert megkaphatod a különleges spanyol életérzést és nem kell elolvadnod.
Forrás: Számomra Berlin egy olyan város, ahova bármikor elmennék. Ősszel azért különleges, mert kapunk egy kis ízelítőt a hidegből és az esti fényeket is megleshetjük már akár kora este.
Forrás: A város színei nekem mindig az őszt juttatják eszembe. Ilyenkor a legcsodálatosabb egy városi séta vagy vízi városnézés, mert a fák lombjai és a parkok pontosan olyanok, mint a város épületei.
Forrás: A francia főváros, amúgy is a világ egyik legromantikusabb városa, de ősszel különösen csodás a Szajna parton sétálni és csodálni a hulló faleveleket!
Forrás: A divat fővárosa, nemcsak építészetileg látványos, az utcákon sétálva olyan, mintha mi is a kifutónk lennénk. Legalábbis a milánói lakosok többsége tényleg, mintha egy divatlapból léptek volna ki.
Forrás: A pandémia óta talán, mintha kicsit megfogyatkoztak volna a turisták, így a cseh fővárost teljes valójában és szépségeben tudjuk élvezni. Az őszi idő még azt is megengedi nekünk, hogy a egy meleg takaróba burkolózva élvezzük a kávénkat egy teraszon.
Forrás: A svéd főváros ősszel teljes pompáját mutatja. Még nincsenek nagy hidegek, ezért akár egy finom kötött, meleg pulóverben és famerkabátban is neki vághatunk felfedezni a várost. Ha hajóra pattanunk, a szeles idő miatt talán sapkára és sálra is szükségünk lehet. Érdemes végig kirándulni a környező szigeteket is.
Forrás: Mint, tudjuk minden út Rómába vezet. A finom meleg őszi napsugarakat be tudjuk gyűjteni télire egy hétvégi városlátogatás során. Ilyenkor nem csak a testünket, de a lelkünket is töltjük télire.