Galéria

5 tipp a tökéletes szemöldökért

Forrás:

Eljön az az idő, amikor már tanácsos túl vékonyra szedni a szemöldöködet, ha csak nem akarsz direkt többnek kinézni a korodnál. A klimax táján bekövetkező hormonális változások egyébként is ritkítják a szőrnövekedést, így a szemöldököd magától is egyre vékonyabb lehet.


Forrás:

Ha teljesen megőszülne a szemöldököd, festesd be! Ne csak azért, hogy az ősz szálak ne látszódjanak; egy fehér, túlságosan világos szemöldök olyan, mintha nem is lenne; s így egészen megváltoztatja az arcod karakterét. Egy világosbarna festéssel ismét szép „kerete” lesz a szemeidnek.


Forrás:

Ha bármilyen folytonossági hiány – heg, kisebb folt – van a szemöldöködben, barna púderrel vagy szemöldökceruzával óvatosan töltsd ki azokat. Ne legyen szünet az ívedben.


Forrás:

Ha túl szögletesek a körvonalak, azonnal műnek mutatod az ívedet, ezért figyelj rá oda, hogy a szemöldök belső szélénél szépen dolgozd el a ceruzát vagy a púdert. Maradj a saját ívednél, ne erőltesd az annál jóval eltérőbb formát.


Forrás: Egy, az eredeti hajszínednél sokkal sötétebb árnyalattal túlságosan markánssá teszed a szemöldöködet, ami agyoncsaphatja az összhatást.