Galéria

Így néznek ki most a Bajos csajok sztárjai

Forrás:

Lindsay Lohan – Cady Heron

A most 36 éves Lindsay Lohan 18 éves volt, amikor eljátszotta Cady Heront. Azóta nagyon sokat változott, ami nem csupán az időnek, hanem a tengernyi plasztikai beavatkozásnak is köszönhető, amit bevállalt. Jelenleg szerelmes, boldog párkapcsolatban él.


Forrás:

Rachel McAdams – Regina George

Rachel McAdams 26 éves volt, amikor eljátszotta a szőke méhkirálynőt, Regina George-ot. A most 43 éves, szépséges színésznő 2016-ban kezdett el randizgatni a forgatókönyvíró Jamie Lindennel, akitől két gyereke született. 2018-ban kisfiúnak, 2021-ben kislánynak örülhettek.


Forrás:

Amanda Seyfried – Karen Smith

Amanda Seyfried tökéletesen egyidős Lindsay-vel, vagyis 18 éves volt, amikor megformálhatta Karent, a szórakoztatóan együgyű lányt. A csinos színésznő 2016-ban kezdett el randizgatni kollégájával, a színész Thomas Sadoskival, akihez 2017-ben feleségül ment. Két gyerekük született.


Forrás:

Lacey Chabert – Gretchen Wieners

A cuki Lacey Chabert 22 éves volt, amikor a Bajos csajok Gretchenének bőrébe bújt, most kereken 40 éves. 2013-ban hozzáment élete nagy szerelméhez, David Nehdarhoz, 2016-ban pedig kislánya született, aki a Julia nevet kapta.


Forrás:

Jonathan Bennett – Aaron Samuels

A 41 éves Jonathan Bennett 21 évesen játszotta el a gimi szívtipróját, Aaron Samuelst, akiért egyszerűen bolondultak a csajok. Sajnos a lányoknak soha nem volt esélyük, a színész ugyanis nyíltan vállalja, a saját neméhez vonzódik. Párjával, Jaymes Vaughannel 2022 tavaszán mondták ki a boldogító igeneket.


Forrás:

Lizzy Caplan – Janis Ian

A 40 éves Lizzy Caplan alakította a filmben Janist, a fekete ruhákba bújt különc csajszit. A színésznő a valóságban egészen más stílust képvisel, kimondottan nőies és finom. 2017 óta van férjnél, 2021-ben pedig kisfia született.


Forrás:

Daniel Franzese – Damian

Bár rajta sem látszik a kor, Daniel Franzese Rachel McAdams-szel egyidős, időn a 44. születésnapját ünnepelte. A sztár a filmben a cuki meleg srácot, Damiant alakította. A valóságban is a saját neméhez vonzódik, vőlegényével sajnos nemrég szakítottak.