Galéria

4 trükk a pénzmanifesztáláshoz

Forrás:

Hidd el, hogy az elméd nagyon erős, amit még tovább erősíthetsz! Nehéz viszont olyan dolgot manifesztálni az életedbe, amiről nem hiszed el, hogy lehetséges a számodra, ez pedig igaz mindenre, beleértve a pénzügyeidet is! Ahhoz, hogy a manifesztáció működjön, nyitottnak és úgymond elérhetőnek kell lenned, tudva, hogy a kívánt eredmény igenis lehetséges számodra!


Forrás:

Azt tudnod kell, hogy lehetetlen úgy manifesztálni, ha nem tudod, hogy mit is szeretnél pontosan! Tisztázd magadban, hogy mit akarsz, de úgy igazán! Költőpénz, fizetésemelés, előléptetés, bónusz? Ne aggódj azon, hogyan fog megtörténni, egyelőre csak ismerd el, hogy mit akarsz!


Forrás:

Miután eldöntötted, hogy pontosan mit akarsz, pontosan tudod, hogy az a valami lehetséges számodra, távolítsd el az utadban álló gondolatokat, ezek után pedig tarts ki! Van számíthatsz egy kis késésre, de elengedhetetlenül fontos, hogy továbbra is kitarts és higgy benne! Haladj úgy az életedben, hogy az a pénz, amit szeretnél egy idő után mindenképpen el fog jönni hozzád!


Forrás:

Fontos, hogy a pénz megérkezését elkerülhetetlennek tekintsd! Engedd, hogy a vágyaid vezessenek és tudd, hová kell menned ehhez az életben! Hallgass a megérzéseidre is, ha úgy érzed, valakit fel kell hívnod, akkor hívd, közben pedig tudd, hogy a vágyott pénz biztosan meg fog érkezni hozzád!