Galéria

Ezt jelenti a Hold jegyed

Forrás:

Ha a Hold jegyed a Kos, akkor olyan típus vagy, aki csak akkor tud megnyugodni, ha kitombolhatja, kikiabálhatja az érzéseit szabadon, anélkül, hogy valaki korlátozna ebben.


Forrás:

A Bika Hold jegy szülöttei nagyon érzékenyek és finomak, leginkább apróbb vagy nagyobb ajándékokkal tudják kifejezni a bennük rejlő érzéseket, a beszéd nem az erősségük.


Forrás:

Egy Ikrek Hold jegyű ember szabályosan fuldoklik, ha nem mondhatja el hosszan és részletesen, mit is érez valamivel vagy valakivel kapcsolatban. Ezzel párhuzamosan elég bizalmatlan, ami sok gondot okoz neki.


Forrás:

Talán mondanunk sem kell, de egy Rák Hold jegyű személy extra érzékeny, érzelmes, rengeteg simogatásra, törődésre vágyik. Ő maga a széltől is óvja, akiket szeret.


Forrás:

Az Oroszlán Hold jeggyel bíró személyek nagyon erősen kifejezik, mire van szükségük másoktól érzelmileg, ha pedig ezt nem kapják meg, kiborulnak, tombolni kezdenek.


Forrás:

Szűz Hold jeggyel azért tud nehéz lenni az élet, mert mindig arra vágyik, hogy minden tökéletes legyen. A szerelem, a család, a barátságok. Sokan emiatt kritikusnak tartják, ami nagyon bántja.


Forrás:

A Mérleg Hold jeggyel élők ki nem állhatják a konfliktusokat, érzelmileg nagyon megviseli őket, ha valamilyen igazságtalanság történik velük. Romantikus, finom, sérülékeny lelkek.


Forrás:

Igazi varázsló az, akinek a Hold jegye a Skorpióban van. Állandóan egyfajta misztikusság lengi körül, olyan megérzései vannak, mint senkinek. Érzései ezek fényében alakulnak.


Forrás:

A Nyilas Hold jegyű személyek nem kifejezetten érzelgősek, nem kedvelik a drámát. A könnyed, spontán, egyszerű és boldog találkozásokat keresik és szeretik. 


Forrás:

A Bak Hold jeggyel rendelkezők sokszor aggódhatnak amiatt, hogy érzéseiket talán majd nem viszonozzák, ezért állandóan B és C terveket gyártanak. Nehezükre esik igazán ellazulni érzelmileg egy kapcsolatban.


Forrás:

Egy Vízöntő Hold jeggyel megáldott személyiség állandóan úgy érzi, másképp érez, mint mások. Ezt a különcséget előnyként könyveli el, noha sokszor éppen ezért nehezebb az élete az átlagosnál.


Forrás:

A Halak Hold jegyű személyek a zodiákus legszerelmesebb, legszeretettel telibb tagjai. Árad belőlük a szeretet, ha pedig ezt valaki nem viszonozza, olyan bánatosak lesznek, mint senki más. Extra érzékeny és szuper sérülékeny.