Galéria

Valaki le is tagadja a viszonyt: Híres párok, akik pár hétig voltak együtt

Forrás: Ki emlékszik Hiddleswiftre? Swift és Hiddleston 2016 nyarán kedvelték meg egymást. Úgy tűnt igazi álompár lesznek, főleg, hogy Tom még Taylor szüleinek is be lett mutatva. De a nagy nyilvánosság és a médiafigyelem miatt szakítottak. Ma már csak hébe-hóba emlékszik rájuk valaki.
Forrás: 2017 nyarán hozta össze őket a sors, ám pár hétnyi találkozgatás után úgy döntöttek inkább búcsút vesznek egymástól. Egy későbbi interjúban Bella azt mondta, hogy nem is randiztak és sosem történt köztük semmi.
Forrás: A modell és a rapper a Coachella fesztiválon melegedett össze még 2017-ben, sőt még a Met-gálán is együtt pózoltak a vörös szőnyegen, de ők sem bírták sokáig együtt. Állítólag Kendall belehabarodott egy NBA játékosba. ASAP pedig folytatta fehérmájú életét.
Forrás: Elvileg már jóval korábban szerették egymást, de csak 2015 júniusában léptek először vörös szőnyegre együtt. Pár hétig úgy tűnt, hogy tökéletes a kapcsolat, ugyanis Gigi még társrendezője is volt Joe 
Cake by the Ocean című dalának klipjében.
Aztán szakítottak is. Jonas később így fogalmazott egy interjúban: "Szerintem érdekes, hogy ilyen gyorsan továbblépett, úgy értem, határozottan nagyon gyors volt" 

Két hét múlva Gigi Zayn Malikkal kezdett találkozgatni...
Forrás: A pár 2016 nyarának végén kezdett találkozni, de olyan sokan támadták az énekes új választottját, hogy az már az elején megpecsételte a sorsukat. Justin még a rajongóit is megfenyegette, hogy priváttá teszi a profilját, ha nem hagyják abba Sofia szidalmazását. Egy hónap múlva sajnos mégis szakítottak, de állításuk szerint nem is volt igazi kapcsolat.
Forrás: Cuoco és Cavill viszonya talán a legrövidebb sztárkapcsolat. 2013 júniusa körül kezdtek találkozni, amikor lefotózták őket vásárlás közben. De, amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a szerelem. Egy később adott interjújában Cuoco elárulta, hogy a 10 napos románc a paparazzik intenzív figyelmének volt köszönhető. "Senki sem követett, amíg nem találkoztam Supermannel" - mondta Cuoco. "Húsz éve dolgozom ebben a szakmában, és egész életemben bárhová mehettem, bármit megcsinálhattam. Egyetlen paparazzi fotó sem volt rólam egészen hónapokkal ezelőttig."
Forrás: Mielőtt férjével, Ryan Reynoldsszal egymásra találtak, Blake-nek volt egy kitérője Leonardo DiCaprio barátnőjeként. A pár 2011 nyarán jött össze egy villám európai nyaralás alatt. Természetesen a románc nem tartott sokáig, DiCaprio pedig rátalált következő fiatalabb szerelmére. A viszony viszont Blake hírnevének nagyon is jót tett.