Galéria

Híres emberek, akikről azt rebesgetik, hogy rosszak az ágyban

Forrás:

A rappernek bizony kellett magyarázkodnia, amikor volt felesége, Kim Mathers azt állította, hogy elég szerény teljesítményt nyújt az ágyban és szüksége van a kék pirulára. Ráadásul ez nemcsak egy egyszeri kis sárdobálás volt, a nő évekig tartotta véleményét.


Forrás:

A pop királynőjének jó ideje fiatal pasijai vannak, akik a gyerekei is lehetnének. Ebből azt feltételezzük, tud valamit az ágyban is. De Guy Ritchie, aki 8 évig volt a férje, azt mondta, házasságuk alatt annyira megszállottan edzett Madge, hogy ideje sem volt a szexre, a teste pedig annyira tónusos volt már, hogy olyan volt, mint egy darab porchoz bújni.


Forrás:

A rapper nagy női nevekkel kollaborál a zenei életben, de az ágyban már kevésbé szerencsés. Volt barátnője, Cyn Santana modell szerint a kanadai sztár nem olyan izgalmas az ágyban, a képességei „nem lenyűgözőek”, meglehetősen önző és a csomagja sem túl nagy.


Forrás:

Mindig tökéletesnek és magabiztosnak látszik, ám egykori pasija, Nick Carter szerint a négy fal között nem ilyen. “Parisnak nem kevés italra és egyéb dologra volt szüksége, hogy ellazuljon és merjen nő lenni. Valójában szerintem sosem élvezte a szexet, annyira gátlásos volt.”


Forrás:

A mozivásznon fenegyerek, rosszfiú, az ágyban viszont csak egy hármas alá. Ezt állítja róla Angelique Jerome, aki szerint a macsó kb. 10 percet bír egy menet alkalmával és nem is túl kreatív. Szerinte azért van annyi nője, mert egyik sem bírja hosszú távon a kielégítetlenséget.


Forrás:

Az egykori popsztár mostanság sokat látható a Netflix párkeresős valóságshow-inak műsorvezetőjeként, feleségével, Vanessával. De ex arája, Jessica Simpson anno azt nyilatkozta, hogy sokszor meg kellett játszania az orgazmust, mert Nick közepes adottságai nem elégítették ki. Azért mindezt persze a válás után terjesztette.