Galéria

Sztárok, akik eltűntek a süllyesztőben - De sikerült visszatérniük

Forrás:

A Vámpírnaplók sok éven át jelentett biztos kenyérkeresetet a szépséges színésznőnek, de Nina mégis maga mögött hagyta, hogy új lehetőségeket kereshessen. A gond, hogy sajnos nem igazán tudta kamatoztatni az ismertséget. Nem találták meg nagy szerepek, és csak a Netflixnek köszönheti, hogy pár romantikus vígjátékkal ismét az élre tudott törni. Kérdés, hogy tartós lesz-e a sikere. Mi szurkolunk!


Forrás:

A Trónok harca gonosz Geoffrey hercege a sorozat után 6 évig visszavonult a filmezéstől. Úgy tűnik, a sztár elérkezettnek látta az időt, hogy újra meghódítsa a közönség szívét. 2021-ben mutatták be a Rebecca's Boyfriend című filmet, vele a főszerepben. Vajon ezután látjuk még más filmekben? Reméljük!


Forrás:

A 90210 és a Bűbájos boszorkák beton szilárd alapokat adott karrierjének, mégis félre csúsztak a dolgok és Dohertyt leírta a filmes szakma. Azóta sajnos megküzdött a mellrákkal, többször is (jelenlegi állapotáról nem sokat mesél), de napjainkban újra kap szerepeket, amivel bizonyíthatja, van még keresnivalója Hollywoodban.


Forrás:

A Jóbarátok is az a sorozat, ami hat ismeretlent emelt a legfelsőbb szintekre. Jennifer Aniston és Courteney Cox lubickolt is a sikerben, de aztán utóbbi karrierje a Sikoly filmek után kicsit lecsengett. Hála a 2022-es nagy feltámasztásnak, Courteney Cox és a Sikoly együtt tudott ismét kiemelkedő sikert aratni.


Forrás:

Sokaknak a mai napig ő a Pókember, pedig 2014 után nem volt sokat látható filmekben. Nem tudni miért, mert tehetsége egyértelmű. 2021-ben visszatért a Pókember szériában és újabb különleges filmeken dolgozik.


Forrás:

Az Alkonyat mindhárom tinédzsernek meghozta a világhírnevet. Míg Kristen Stewart és Robert Pattinson utána meghódította egész Hollywoodot, addig Lautner ment a süllyesztőbe. Most új esélyt kapott a Netflixnél, de valamiért továbbra is kevéske a szereplése, így nem tudni, meg tudja-e vetni a lábát Hollywoodban.


Forrás:

Gyermekszínészként szárnyalt, és még fiatal felnőttként is jó döntéseket hozott, míg magával nem ragadta a drog és az alkohol. Ami azonban pl. Amanda Bynes-nak még nem sikerült, az Lindsay-nek igen: kikeveredett a függőségből és újra nagy projekteken dolgozik. Hajrá, Lindsay!