Galéria

6 döbbenetes tény a világ leghíresebb és legimádottabb sztárjairól

Forrás:

Az 1999-ben bemutatott Harcosok klubja kétségtelenül Edward Norton és Brad Pitt egyik legelismertebb és legnépszerűbb filmje. Utóbbi mindent megtett a sikerért, kevesen tudják, de a film kedvéért még hollywoodi mosolyát is hajlandó volt tönkretenni. Amikor a készítők felvetették Bradnek, hogy le kéne egy darabot törni a fogából, hogy hitelesebb legyen a karaktere, ő simán belement. Nem semmi, igaz? 


Forrás:

A kétezres évek végén Katy Perry, Taylor Swift és Miley Cyrus elválaszthatatlanok voltak. Ennek köszönhető, hogy az egyik Grammy-díjátadó alkalmával közös öltözőt kaptak. Katy egy interjúban elmesélte, miközben készülődtek, kérte az énekesnőket, vágjanak egy tincset a hajukból. Megtették, ő pedig azután mindenhova úgy ment, hogy nála volt Taylor és Miley haja.


Forrás:

Leonardo DiCaprio művészetkedvelő édesanyja éppen várandós volt vele, amikor ellátogatott az olaszországi Firenzébe. Itt pillantott meg egy csodás Leonardo da Vinci festményt, aminek hatására a baba először mozdult meg a hasában. Onnantól fogva biztos volt abban, kisfia a Leonardo nevet kapja.


Forrás:

Ryan Gosling a kilencvenes években feltörekvő fiatal színész volt. Egy időben a Back Street Boys egyik bandatagjával bérelt közösen lakást, a srácok pedig megkérdezték, nem száll-e be. A színész azt gondolta, a fiúk nem lesznek sikeresek, ezért nemet mondott.


Forrás:

Tilda Swinton ősi, előkelő skót arisztokrata család leszármazottja, ezt azonban nem hangoztatja hollywoodi karrierje során. Éppen ezért csak nagyon kevesen tudják, hogy tíz éves korától kezdve ugyanabban a bentlakásos iskolában tanult, ahol az Egyesült Királyság nemeseinek csemetéi. Így lehetséges, hogy osztálytársak voltak Diana hercegnével, aki szintén abba a suliba járt.


Forrás:

Elvis Presley úgy maradt meg mindenkinek, mint a legenda, aki kék szemével és fekete hajával hódított. Az igazság azonban az, hogy az énekesnek eredetileg szőke, szőkésbarna volt a haja. Csak azért kezdte el feketére festeni, mert úgy érezte, ezzel a hajszínnel jobban néz ki a filmfelvételeken.