Galéria

Híres emberek, akik nyíltan biszexuálisok

Forrás:

Mindenki imádott Gagája egy 2010-es talkshowban árulta el, hogy volt már afférja nővel is, tehát lelkileg vagy szexuálisan az azonos nem is meg tudja néha érinteni. A Poker Face című száma pedig voltaképp arról szól, milyen lányokról fantáziálni, amikor pasid van.


Forrás:

Amber Heard színésznő sokat volt címlapon viharos válása miatt, így az már nem is kavar nagy port, hogy előtte évekig egy nő volt az élettársa.


Forrás:

Sokakat meglepett, amikor az Éhezők viadalának férfi főhőse, Josh Hutcherson azt nyilatkozta egy interjúban, hogy bár imádja a nőket, sokszor megjegyzi magában, ha egy pasi jól néz ki, és ő sosem akarná 100%-osan ilyennek vagy olyannak címkézni magát. Josh bőszen ki is áll az LMBTQ+ jogok mellett is.


Forrás:

Keiynan Lonsdale, a Kszi, Simon film szívtiprója igazi példakép a mai fiatalok számára. Az ifjú színész a film hatására vállalta fel, hogy ő bizony bármilyen nemű személlyel ágyba bújik, ha megkedveli, bár ő maga sokkal inkább a spektrum meleg oldalán foglal helyet.


Forrás:

A Halálos iramban filmek női főszereplője, a vadóc Michelle Rodriguez 2015-ben vállalta fel nyilvánosan, hogy mind a férfiak, mind a nők iránt képes vonzalmat érezni. A színésznőről már korábban is keringtek pletykák, így jobbnak látta, ha előáll az igazsággal.


Forrás:

A The Walking Dead fiatal sztárja, Daniel Newman inkább melegnek vallja magát, de megjegyezte már, hogy a szexben teljesen nyitott, és a lányokat is szereti. Igazából mindent és mindenkit szeret, ha a hálószobáról van szó.


Forrás:

A Stranger Things és a Riverdale vörös üdvöskéje, Shannon Purser egy Twitter posztban osztotta meg, hogy büszkén előállt biszexualitásával családja és barátai számára, és szeretné, hogy a hozzá hasonló fiatalok érezzék, nincsenek egyedül a harcban.