Galéria

Ilyen dögös nő lett Courteney Cox lányából: Coco nem fogja vissza magát az Instagramon

Forrás: 2010-ben Courteney és David bejelentették, hogy szakítanak, lányukat azonban a legnagyobb barátságban és szeretetben, közösen nevelték tovább. A színész egy évvel később, 2011 egy Christina McLarty nevű színésznővel kezdett randizgatni. Első fiuk, Charlie 2014-ben született, a második, Augustus 2017-ben jött a világra. Coco Arquette-nek tehát van két kisöccse.
Forrás: A Jóbarátok Monicájának lánya mostanra már 18 éves elmúlt, gyönyörű, karcsú és szép fiatal nő lett belőle. Instagram-oldalát 315 ezren követik, az utóbbi időben pedig egyre több és egyre merészebb képet tölt fel ide.
Forrás: Legutóbbi posztjában például olyan fotókon szerepel, amiken úgy tűnik, a farmerhez és a begombolatlan inghez csupán egy fekete melltartót vett fel az utcára.
Forrás: A fiatal lány képeit imádják a rajongói, 60 ezernél is több lájkot kapott. A dögös Coco egyébként arcra inkább édesapja vonásait örökölte, míg nőies törékeny alkata pont olyan, mint híres anyukájáé.
Forrás: Coco Arquette kacérkodik a színészi pályával, kamaszként már feltűnt egy sorozatban, egy filmben, illetve egy zenei klipben is. Szeret énekelni, bulizni, táncolni és utazni. 
Forrás: Hallottad már egyébként énekelni és zongorázni? IDE KATTINTVA megnézheted a róla készült videót, ami korábban mindenkit ledöbbentett.