Galéria

Híres emberek, akik szégyellik a gyereküket

Forrás: Nicolas Cage fiát, Westont 2011-ben családon belüli erőszak miatt tartóztatták le. De itt még mindig nem volt megállás. A fiú komoly drogproblémákkal küzdött, így apja több elvonóra is elküldte. Azóta pedig nem igazán látni őket együtt.
Forrás: Laurence Fishburne 1991-ben született lánya, Montana 2010-ben kiadott egy szex videót, méghozzá teljesen önállóan. A Mátrix színésze összetört, hiszen sokan őt hibáztatták lánya elzülléséért.
Forrás: Hulk Hogan fia, Nick ittasan ült be a volán mögé 2007-ben. A magas véralkohol szintje miatt nem volt képes vezetni az autót, amivel végül autóbalesetet szenvedett. A mellette ülő utas agysérülést szenvedett, ami miatt teljes munkaidős otthoni ápolásban kellett részesülnie. Nick ellen súlyos testi sértést okozó, gondatlan emberölés vádja miatt indítottak eljárást, ami igencsak megtépázta édesapja nevét.
Forrás: Michael Jordan fiát, Marcust 2012-ben tartóztatták le garázdaságért és, mert ellenállt a rendőröknek. A férfi két nővel keveredett verekedésbe, később pedig a péniszéről tett közzé képeket a Twitteren.
Forrás: Cameron Douglast, Michael Douglas színész és egykori felesége, Diandra Morrell Douglas fiát legalább háromszor tartóztatták le kábítószer használat és terjesztés miatt. 2010-ben 5 év börtönbüntetést kapott, mert metamfetamint adott el egy manhattani szállodában. Miután ismételten megsértette a törvényeket, és még arra is képes volt, hogy saját ügyvédjével csempésszen be kábítószert a börtönbe 2 év magánzárkát kapott, börtönbüntetését pedig majdnem megduplázták. A 34 éves Cameron Douglas 2018 szabadulhat legkorábban.
Forrás: Jackie Chan fiát, Jaycee-t hat hónapos börtönbüntetésre ítélték Pekingben, miután 2015-ben egy kábítószeres ügybe keveredett. A kínai rendőrség több mint 100 gramm marihuánát talált a 32 éves férfi lakásában. Ennek ellenére Jackie Chan 2009-ben a kínai kormány drogellenes nagykövete lett.
Forrás: A színésznek és a feleségének, Rita Wilsonnak kicsit sem lehet könnyű. Második fiuk, Chet több interjúban elmondta, hogy nehéz volt szülei árnyékában élni. Számtalan botrányt tudhat a háta mögött. Vert szét szállodai szobát, vezetett ittasan, többször kapták drogozáson és verekedésekbe is többször keveredett. Szülei nem mutatkoznak már vele nyilvánosan.
Forrás: Cindy fia ennél azért jóval könnyebb eset. Presley 2018-ban ittasan vezetett és még gyorsan is hajtott. Ezt követően pedig többször került kétes helyzetekbe a baráti köre miatt. Cindy - bár imádja a fiát - ezért inkább lányával jelenik meg.