Galéria

3 csillagjegy, akit elárulnak a közeljövőben

Forrás:

A végtelenségig hiszel az igaz szerelemben, úgy gondolod, hogy mindenkinek ott van valahol a világban a lelkitársa, és a végén mindenkinek jár a filmes happy end. És mivel igazán romantikus alkat vagy, ezt mások hajlamosak kihasználni a jóindulatodat, és azt, hogy mindenkiben a jót látod. Talán most is éppen ez történt, egy bizonyos személy, akiért te odáig vagy, egyáltalán nem az, mint akinek mutatja magát. A legnagyobb probléma, hogy ő nem azt akarja, amit te, a szemedbe viszont nem mondja meg az igazat, és mondhatni csak az idődet húzza. A csillagok tanácsa annyi, hogy figyelj a jelekre, mielőtt a dolognak nagyon csúnya és fájdalmas vége lesz!


Forrás:

A következő időszakban a csillagok szerint érdemes, ha nyitott füllel jársz, extra gyanakvóan, legfőképpen a munkahelyeden, ugyanis egy konkrét munkatársad szemét szúrja, hogy túl jól dolgozol, ezért alád akar tenni. Persze a dolog nem fog célt érni, hiszen a főnököd tisztában van a képességeiddel, ám mégis fontos, hogy tudd, ki az áruló, ugyanis ez a személy közel áll hozzád, pedig jobb lenne, ha kiiktatnád az életedből!


Forrás:

Igazán hűséges barát vagy, olyan fajta, akire az ember mindig számíthat, akár egy életen át. Mostanában viszont megismerkedtél egy személlyel, akit nagyon kedvesnek és szimpatikusnak találsz, pedig jobb, ha inkább óvakodsz tőle. Ez a valaki ugyanis egy igazi energiavámpír, aki egy másodperc alatt képes téged elárulni vagy felhasználni, csak azért, hogy neki jó legyen. Ez a dolog pedig a közeljövőben nagyon egyszerűen meg is történhet, kivéve akkor, ha óvatos vagy, és már előtte lebuktatod a mesterkedésében.