Galéria

Sztárok, akik nem féltek beszélni a munkakeresési nehézségekről

Forrás:

A színésznő az 1970-es évek elején kezdte karrierjét, ám ahogy minden nőnek, neki is meg kellett tapasztalnia az öregedéssel járó munkakeresési problémákat: „„Azt mondták, hogy 40 éves koromra befellegzett nekem..." 

Susan szerint nagyon sokáig lehetetlen volt áttörni ezt a falat a férfiak által uralt Hollywoodban, de hála a női rendezőknek, producereknek ez megváltozott.

"Még mindig dolgozom, és rengeteg más nő dolgozik a koromban. Ennek fő oka a női producerek, női írók és rendezők, illetve olyan emberek, akik hajlandóak pénzt keresni egy nő vezérelt történetért, ahol nem minden karakter 22 éves.”


Forrás: Rupert Grint azon gondolkodott egy darabig, hogy asztalos lesz, miután befejezte a Harry Potter-filmeket. Állítása szerint annyira eggyé vált mások szemében a karakterével, hogy sokan úgy vélték, másban nem is tudna jót alakítani. Azóta persze több filmben és sorozatban bizonyította, hogy milyen jó színész.
Forrás: John Bradley elárulta, hogy a Trónok harcában nyújtott nagyszerű teljesítménye után karrierválságba került. "Úgy tűnt, senki sem akar kockáztatni velem, pedig valami mást szerettem volna...” Szerencsére ez az időszak nem tartott sokáig, ugyanis kapott egy telefonhívást, amelyben felajánlottak neki egy szerepet Jlo egyik filmjében, a Vegyél el című vígjátékban, majd nem sokkal később a Moonfallban. Mindkét alkotásban egy teljesen új arcát mutatta meg, amivel bebizonyította, hogy igenis érdemes foglalkoztatni.
Forrás: Emma Roberts óriási sikert aratott az American Horror Story című sorozatban. Ennek ellenére elismerte, hogy sok kudarcot és elutasítást szenvedett el. Ennek oka híres nénikéje, Julia Roberts volt, akivel szinte mindig összehasonlították. Sokan pedig úgy vélték, csak híres rokona által szeretne érvényesülni, így bizonyos munkákat sem kapott meg. Szerencsére nem adta fel és ma már több zseniális filmben mutatta meg, mire képes színésznőként.
Forrás: A színész az elő példa rá, hogy Hollywood sosem bánik kesztyűs kézzel még a legnagyobb sztárokkal sem. A 2000-es években a színész volt az egyik legtöbbet foglalkoztatott sztár, ám a válás és a fizikai állapotának romlása egyből azt eredményezte, hogy félresöpörték. Évekig nem kapott munkát, ami miatt teljesen értéktelennek érezte magát. Nemrég viszont bemutatták legújabb filmjét, a Bálnát a Velencei Filmfesztiválon, ahol óriási ovációt kapott alakítása miatt. Ezzel pedig az is bizonyítást nyert, hogy a tehetséghez nem mindig kell tökéletes külsővel rendelkezni.
Forrás: A színésznő a Transformers filmekkel vált ismertté, ám egy rossz beszólás miatt Michael Bay tett róla, hogy Megan ne kapjon szerepeket.
"Teljesen megsemmisítettek." - mondta Megan Fox karrierválságáról. Évekig csak az anyaságnak élt és már ő sem tekintett úgy a színészetre, hogy bármit is elérhet. Válása viszont főnix madárként élesztette újjá. Nincs nap, amikor ne foglalkozna vele a média és a filmek világába is visszatért.
Forrás: Jessica Alba elárulta, hogy karrierje elején gondjai voltak a szerepek megszerzésével, mégpedig a származása miatt. „Nem tudták kitalálni az etnikai hovatartozásomat.” Állítása szerint mindig az egzotikus megjelenése miatt kapott meg bármit is, de ma már nem is mond olyan szerepre igent, aminek ez van a középpontjában.