Galéria

5 dolog, amit a királyi család tagjai nem változtathatnak meg a külsejükön

Forrás:

A királyi család tagjainak nincs túl sok lehetőségük arra, hogy megújítsák a külsejüket, már ami a frizurát illeti.

A szabályok szerint ugyanis mindig arra kell törekedniük, hogy minél természetesebb legyen a hajszínük; nem véletlen, hogy Katalin is mindig csak egy-két árnyalatot világosít a haján! A feltűnő, nem természetes színek pedig nem is jöhetnek szóba, ahogy a kócos hatású kontyok sem. A szabály ugyanis kimondja, hogy mindig letisztult, ápolt, fényes hatású frizurával jelenhetnek meg a nyilvánosság előtt.


Forrás: Az öltözködésüket illetően is sok szabály van, amelyek közül az egyik, hogy farmernadrágot szinte sosem viselhetnek nyilvánosan. Ez alól kivételt képeznek a hétköznapibb események, például egy mérkőzés, vagy az olyan tevékenységek, mint a kutyasétáltatás. Nem véletlen, hogy Kamillát és a királynőt is alig egy-két alkalommal láthattuk farmerben, és akkor is leginkább csak a lesifotósok miatt.
Forrás: Hiába a szezon legmenőbb szandáljai, a királyi család női tagjai szigorúan csak zárt cipőt viselhetnek. A protokoll szerint ugyanis sosem mutathatják meg a lábujjaikat a nyilvánosság előtt, ezért ez szóba sem jöhet, pláne nem a királynő társaságában. Úgyhogy legújabb pedikűrjüket hiába akarnák, akkor sem mutathatnák meg; ez alól csak a hétköznapi események kivételek, de csak egy-két alkalommal volt rá eddig példa!
Forrás: Noha a történelemben volt már példa arra, hogy a királyi család valamely tagja tetováltasson (a királynő nagyapjának volt, valamint Lady Amelia Windsornak is van), de egyébként nem jellemző, és nem is nézik jó szemmel, ha valaki erre adja a fejét. Vilmos herceg egyszer majdnem tetováltatott magára, még sok-sok évvel ezelőtt, de Katalin hercegné lebeszélte róla, azóta pedig valószínűleg hálás is érte.
Forrás: II. Erzsébet királynő nagy rajongója volt a rúzsoknak, még saját árnyalata is volt a Clarinsnél. Azonban a család tagjai nem viselhetnek bármilyen színt magukon! Még ha szeretnének is hódolni a szezon legmenőbb trendjeinek, élénk piros rúzst akkor sem használhatnak, ahogy a pasztell és lilás árnyalatok is tiltólistán vannak. A természetesség az elsődleges cél, ez egyébként a szemsminknél is szabály. Nem véletlen, hogy Katalin és Meghan még az esküvőjükön is nagyon visszafogott sminket viseltek.