Galéria

A 10 legdrágább sztáresküvő: kész vagyont költöttek el ők a lagzijukra

Forrás:

Hiába van óriási vagyonuk, ahhoz képest még egészen visszafogottan költöttek az esküvőjükre. Persze így sem kis összegről beszélünk, hiszen az egy milliárd forintos határt simán átlépték, de a TOP10-es lista első helyén szereplő párokhoz képest nem vitték túlzásba a dolgot. A lagzit 2009-ben, épp Valentin-napon tartották meg, Párizsban, ahol szimplán bementek a városházára, és ott mondták ki a boldogító igent.

De azért a lagzit bepótolták, méghozzá A velencei operaházban, ahová rengeteg A-listás sztár kapott meghívót. A helyszín elég sok pénzt elvitt, maga a lagzi pedig ezt követően jelmezbál volt, amin mindenkinek be kellett öltöznie!


Forrás: Íme egy fotó a helyszínről is, amit Salma Hayek 2017-ben osztott meg a rajongókkal. Nem semmi, igaz?
Forrás: Hazánkban kevésbé ismert a pár, de Amerikában híres televíziós személyiségek mindketten, és az esküvőjükön sem akartak spórolni. A kicsivel több, mint egy milliárdos esküvőt élőben közvetítették az ABC csatornán, amiért 1 millió dollárt kaptak. A lagzi költségeiről nincs túl sok részlet, de a képeket elnézve sem a dekorral, sem a helyszínnel nem spórolt a páros.
Forrás: Pont annyit költött a Modern család színésznője és szerelme az esküvőre, mint az előző páros! A floridai lagzin rengeteg virágdekor kapott helyet, sok hírességet meghívtak, ráadásul még egy egészségügyi szakembert is felbéreltek, aki másnap végigjárta a meghívottak szobáit, hátha valakinek hidratáló infuziós kezelésre lenne szüksége a túlzásba vitt bulizás miatt. Nem semmi!
Forrás: 2014-ben, Olaszországban kötötte össze életét George és Amal, az esküvőre pedig rengeteg világsztárt hívtak meg. A közel másfél milliárdos esküvőn viszont nem az étel, nem Amal ruhája, és még csak nem is a helyszín került sokba, hanem a rengeteg hotelszoba, amit a pár teljes egészében állt a vendégeknek. Ráadásul az egész lagzi HÁROM napig tartott, szóval jó néhány éjszakát kifizettek. A másik, ami szintén sokba került a párnak, az a sokszínű italfelhozatal volt. Mivel nem akarták, hogy bármiből is hiányt szenvedjenek a meghívottak, közel 50 millió forintnyi alkoholos italt rendeltek. Persze ez meg sem közelítette a virágdekort, ami 77 millió forintnyi összegbe került.
Forrás: Nem meglepő, hogy egy sztárpár sok pénzt költ az esküvőre, de az már igen, ha mindössze 100 vendéget hívnak meg, és így is több milliárdos lesz a számla. Persze erről Justinék esetében leginkább a helyszín tehetett, hiszen mindent elkövettek azért, hogy egyetlen paparazzi se készítsen róluk lesifotót. Olaszországba utaztak, de a vendégeknek nem árulták el a pontos helyszínt: mindenki Frankfurtba kapott jegyet, majd ott tudták meg, hogy a következő repülővel Olaszországba kell menniük. Ezt sem volt olcsó finanszírozniuk.
Forrás: Kim Kardashian toplistákra is felkerült azzal, hogy milyen rövid ideig élt házasságban Krisszel (72 nap), akivel közös esküvőjére nem mellesleg kész vagyont elvertek a nagy napon. Kaliforniában tartották az esküvőt, és sokat költöttek arra, hogy a luxusvilla környéke 2 nappal korábban már lezárásra kerüljön, hogy titokban tarthassák a részleteket. A nagy napon Kim több menyasszonyi ruhát is viselt, ami szintén nem volt kis összeg, de a torta kis híján még ezt is felülmúlta. A két és fél méter magas desszert 6 millió forintjukba került.
Forrás:

Íme az az ominózus torta, amit Kimék nem akartak volna kihagyni az esküvőn.


Forrás: A pár 7 évvel ezelőtt kelt egybe, helyszínnek pedig Floria egyik legszebb részét választották. A Palm Beachen aztán rengeteg A-listás híresség jelent meg, akiknek bizony kellett a hely, így Michaelék egy 40 ezer négyzetméteres sátor mellett döntöttek, ami történelmi rekordot állított fel. Belülről leginkább egy hatalmas kertre hasonlított, több ezer gyertyával kidekorálva. Az biztos, hogy álomszép volt!
Forrás: 2011-ben, azaz 11 évvel ezelőtt kelt egybe Vilmos és Katalin, esküvőjük költségének jelentős részét pedig a királyi család együttesen állta. A hercegné ruhája 148 millió forintnyi összeget ér, de a költségek jelentős része a helyszínre, biztonsági intézkedésekre, valamint a dekorációra, zenére és az esküvőt követő fogadásra ment el.
Forrás: A második helyen Harry és Meghan állnak, akik kész vagyont költöttek arra, hogy maximális biztonságban tudhassák magukat és vendégeiket. Olyannyira, hogy 30 millió fontot, azaz 12 és fél milliárd forintot költöttek a biztonságiakra, ezáltal az esküvőjükre költött pénz jelentős része erre ment el. Ezt követte még 1 millió fontnyi (450 millió forintnyi) összeg a különböző képernyőkre, sorompókra, kordonokra. Meghan ruhájának értéke egyébként 163 millió forint volt.
Forrás: A királyi család tagjai általánosságban véve nem igazán tudnak spórolni az esküvőiken, hiszen az egész világ figyelemmel követi a nagy napjukat. Ráadásul rengeteg embert kell meghívniuk, sok helyre van szükségük, és bizony a ruhák, ékszerek és dekor is kész vagyon.

Nem véletlen hát, hogy a lista legelső helyén Károly és Diana állnak, akik közel 15 milliárd forintot költöttek esküvőjükre. Kezdjük ott, hogy pusztán a biztonságiak 185 millió forintnyi összegbe kerültek (ez mai árfolyamon 525 millió forint lett volna), míg a hercegné ruhája akkor 37 millió forintba került (ez ma már konkrétan 138 millió forint lenne). Nem véletlen, hogy az évszázad esküvőjeként emlegették!