Galéria

5 megdöbbentő szexmítosz, ami kicsit sem igaz

Forrás: A férfiak ugyanúgy átélik az erős és gyenge szexuális vágy fázisait, mint a nők. Az olyan tényezők, mint az étrend, az alvás, az egészség, a stressz és az önbizalom ugyanúgy befolyásolják a férfiak szexuális étvágyát, mint a nőkét.
Forrás: Ha azt feltételezed, hogy nem akarja, hogy szex közben használd a vibrátorodat, akkor tévedsz! Egy nemrégiben készült tanulmány szerint a nők 41 százaléka használt már szexjátékot partnerével folytatott szexuális tevékenysége során, amit imádnak a férfiak.
Forrás: Óriási tévedés, hogy ez csak a mi kiváltságunk. A férfiaknak is lehet több orgazmusa. Csak azért, mert ejakulálnak, még nem jelenti azt, hogy vége a mókának. Egy férfi izgalmi csúcspontja lehet szex közben is, mielőtt magömlése lenne.
Forrás: Nem ez az egyetlen meghatározó tényező a nagyszerű szexben. Sőt! Sokszor egy túl nagy pénisz óriási fájdalommal tud járni. Sokkal többet számít a vastagság és a technika. Arról nem beszélve, hogy mit ad egy férfi magából az aktus közben. Egy érintés, egy érzéki póz, vagy egy kis játék ezerszer többet ér a centiknél.
Forrás: A világ legviccesebb mítosza. Persze vannak, akik már 40-50 évesen azt mondják, hogy nincs erre szükségük, de sokan 50, 60, sőt 70 felett is aktív szexuális életet élnek. Ebben persze szerepet játszik az egészségi állapota is egy párnak. Ám, ha ebben semmi sem akadályozza őket, nagyon sokáig élvezhetik egymás társaságát.