Galéria

5 zseniális önszerető szexpóz, akár partnerrel vagy, akár egyedül

Forrás: Feküdj hasra, és dörzsöld a medencecsontodat és a csiklódat a kezedhez vagy az alattad lévő vibrátorhoz. A test súlya extra súrlódást idéz elő, ami szinte pillanatok alatt a csúcsra juttat. Ha partnerrel próbálnád ki a pózt, akkor mindössze annyi dolgot van, hogy ráfekve szorosan neki nyomod a csiklód az ágyékához és úgy mozogsz.
Forrás: Térdeljünk fel az ágyra, lábainkat minél szélesebb terpeszbe tegyük, majd egyenesedjünk ki. A párunk ebben a pózban hátulról tud a legkönnyebben belénk hatolni, míg a kezével tökéletes lehetősége lesz stimulálni a csiklónkat közben. Ám, ha úgy alakul, hogy egyedül töltjük az estét, játékszerrel és kézzel is csodás végszóval búcsúzhatunk a naptól ebben a pózban.
Forrás: Egy párna mindig extra élményt nyújthat. Bár apróságról van szó, a medence és a csípő megemelésével a magunk számára, illetve a partnerünk által megélt orgazmus is sokkal fantasztikusabb lesz.
Forrás: Mindannyian használtuk már a zuhanyrózsát a kielégülésre. Nos, ezt a partnerünk is használhatja egy kis kedvcsináláshoz, de ha mégis egyedül vagyunk ne féljük a csikló és a hüvely izgatására is alkalmazni. Vagy akár egyszerre.
Forrás: Tárjuk szét a lábunkat, de úgy, hogy közben a csípőnket a széknek nyomjuk. Ha párban vagyunk a párunk a lábunk közé férve tud orálisan kielégíteni minket, de ha mégis szinglik vagyunk, a kezünkkel teljesen új szintre emelhetjük az orgazmust.