Galéria

Ezt az új beauty terméket kell beszerezned októberben a csillagjegyed szerint

Forrás:

Egy igazán karizmatikus és vakmerő nő vagy, így számodra tökéletes választás a Libre legújabb változata, a Le Parfum, amely most még intenzívebb, mint valaha! A virágos levendula most a marokkói YSL Ourika Közösségi Kertjeiből származó sáfrány akkordjaival egészül ki. Igazi extravagáns illat, pont olyan, mint te!

50 ml/39 290 Ft


Forrás:

A sötét foltok könnyen kialakulhatnak, főleg nyáron, te pedig minden szeretsz tökéletesen tudni nem csupán magad körül, de magadon is. Épp ezért szuper választás októberre számodra a Nivea újdonsága, amely sejtaktiváló hialuronsavval gazdagított formulával erősít, és nem csupán a sötét foltokat tünteti el, de a bőr egyértelműen revitalizált és friss kinézetű lesz!

6999 Ft


Forrás:

Mindig teljesen tisztában vagy a legújabb trendekkel, és érdekel minden, ami a szépségápolással kapcsolatos. Éppen ezért tuti, hogy imádni fogod a Lancome legújabb szemfestéklemosóját, amely menő módon 50%-ban olajat és 50%-ban vizet tartalmaz. Az olajos rész jojoba- és mandulaolajat tartalmaz, amelyek aktívan ápolják a szemkörnyéket, míg a vizes rész damaszkuszi rózsából származó rózsavizet tartalmat, amely tökéletesen eltávolítja a sminked maradványait.

12 100 Ft 


Forrás:

Ahogy a lelked, úgy a bőröd is hajlamos az érzékenységre, így az Avon legújabb termékét biztos, hogy imádni fogod! Ez a szemránckrém ugyanis nem csupán nyugtatja az érzékeny bőrt, de segít csökkenteni a bőrpírt és a ráncokat! Elég jól hangzik, igaz?

4999 Ft


Forrás:

Szereted a feltűnést, na meg persze azt, ha minden szem rád szegeződik, igaz? Akkor MUSZÁJ kipróbálnod a következő időszakban a NYX legújabb és valószínűleg egyik legmenőbb termékét, amely nem csak extra magasan pigmentált és hosszantartó, de krémes textúrájának és a tápláló összetevőinek köszönhetően tökéletesen hidratál.

3390 Ft


Forrás:

Hihetetlenül precíz vagy, ezért szereted a praktikus és persze hatásos termékeket, épp ezért szinte biztos, hogy imádni fogod a Kiehl’s szuper újdonságát, ami új szinte emeli az arcmosás fogalmát. Ez ugyanis nem egy hétköznapi szappan, sokkal inkább egy kis csodaszer, amely gyengéden tisztítja és hidratálja a bőrt, és persze fenntartja annak természetes PH-értékét. Már most imádod, igaz?

7000 Ft


Forrás:

Imádsz sminkelni és szeretsz új termékeket kipróbálni, ősszel pedig egyértelműen a nagybetűs rúzst keresed és kutatod, amely mindig ott lapulhat a táskádban. Mi most megtaláltuk számodra a tökéletes terméket, amely már egyetlen egy réteggel is intenzív és gazdagon pigmentált végeredményt ad, emellett pedig még hidratál és mély ápolást is biztosít. Kell ennél több?

14 990 Ft


Forrás:

Az élet minden területén szenvedélyes és határozott vagy, így természetesen a bőröd szépségével szemben is hatalmasak az elvárásaid. Ha pedig az utóbbi időben problémásnak bizonyult a bőröd, akkor szuper hírünk van, ugyanis ez a termék minden gondoddal le tud számolni, ráadásul kíméletlenül! Nem csupán a sminket távolítja el maradéktalanul, de a bőrhibákkal, pattanásokkal is felveszi a harcot, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.

6960 Ft


Forrás:

Bohó, vicces és kíváncsi vagy, ráadásul imádsz új dolgokat kipróbálni. Ráadásul nincs őszibb dolog a töknél, így megtaláltuk számodra a legmenőbb és leghasznosabb terméket, a Mr Pumpkin Face arcpakolóját! Miután felvitted az arcodra a keveréket, hagyd fent 10 percig, majd körkörös mozdulatokkal mosd le, hagyva, hogy az őrölt tökmagok gyengéden átradírozzák a bőrödet, amely így egészen meg fog újulni.

3990/75 g


Forrás:

Nem szeretsz túl sokat költeni a szépségápolásra, az viszont mindig fontos számodra, hogy a bőröd tökéletesen hidratált legyen. A Garnier terméke igen magas hidratáló tápanyag tartalmú, ráadásul bőrnyugtató tulajdonságokkal is rendelkezik, és akár 10 réteg mélyen táplálja a bőrt! Mondhatni a testápolók királynője, aloe verával turbózva, amit fixen imádni fogsz!

2399 Ft


Forrás:

Igazi egyéniség vagy, olyan, akit az emberek azonnal megjegyeznek, ha találkoznak veled. Az élet minden területén törekedsz az egyediségre, ez a termék pedig pontosan ebben segít neked. Ez ugyanis egy igazán exkluzív és modern parfüm, amely intenzíven nőies és legfőképpen virágos illatú, amely egyszer vagány és hihetetlensül érzéki.

50 ml/35 790 Ft


Forrás:

A külsőd nagyon fontos a számodra, ezen kívül az sem elhanyagolható tényező nálad, hogy az adott termék szép és persze hatásos is legyen. Ha pedig még nem találtad meg a tökéletes arctisztító habot, akkor jó hírünk van, mert mi megtaláltuk a számodra! Ez a termék mélyen eltávolítja a szennyeződéseket, emellett pedig ragyogásfokozó és gyulladáscsökkentő hatása is van.

4900 Ft