Galéria

7 híres pár, akik tűzön-vízen átmentek, de mai napik imádják egymást

Forrás: 2010-ben találkoztak először a Zöld lámpás c. film forgatása közben. Ryan Reynolds feleségül vette Scarlett Johanssont, Blake Lively pedig Penn Badgley-vel járt. A dolgok váratlan fordulatot vettek, és 2011-ben el kezdtek randevúzni, 2012-ben pedig hivatalosan is összekötötték az életüket. Ők ketten bebizonyították, hogy barátságból is lehet szerelem, akármikor fordulnak is át az érzelmek. De, ha ez nem lenne elég, Blake 4. gyermeküknek idén adott életet. 
Forrás: Már 13 éve vannak együtt, méghozzá nem hiába. Mindketten színészek, miközben három gyermek szülei is. Elsa egy időben szó szerint lemondott a karrierjéről, hogy Christ támogassa. Egy ilyen dolog sok pár kapcsolatát megsínyli, de Chris mindig éreztette feleségével, mennyit számít a támogatása.
Forrás: Tom első válása után nagyon nehéz időszakon ment keresztül, de Charlotte mindvégig ott volt mellette. Sőt, még akkor is támogatta a színészt, amikor drog- és alkoholfüggőséggel küzdött.
Forrás: A világ egyik leghíresebb házaspárja nem kevés megpróbáltatáson ment keresztül. Annak idején David egy világ előtt vallotta be, hogy félrelépett Rebeca Loss-al, majd számtalan modell bejelentkezett, hogy velük is együtt volt a focista. Victoria teljesen összetört, ám a gyerekei iránti szeretete erősebb volt, így adott Davidnek egy újabb esélyt. Azóta boldogabbak, mint valaha.
Forrás: Lassan két évtizede alkotnak egy párt, és három gyerkőc boldog szülei, ám az ő kapcsolatuk is sok mindent kibírt. A számtalan turné, illetve Jay félrelépése, majd Solange-al való verekedése a liftben nagyon is próbára tette a pár szerelmét. Ők azonban kitartottak egymás mellett.
Forrás: A két színész házassága sokszor került a figyelem középpontjába. Főleg, hogy Will könyvében beszélt először szexfüggőségéről, majd Jada a saját talkshowjában arról, hogy volt egy afférje fia barátjával. Ezt vajon melyik pár élné túl? Hát ők!
Forrás: A színésznő és a szexi színész mindig is nagyon óvták a kapcsolatukat, ami a mai napig nem változott, de Ryan az egyik díja átvételekor elárulta, hogy ha felesége nem mond le magáról és a karrierjéről, akkor sosem érte volna el a sikereit.