Galéria

Így néznek ki most az Agymenők sztárjai vs. az első részekben

Forrás:

Az Agymenők Pennyjét senkinek sem kell bemutatni, Kaley karrierje ugyanis a sorozat lezárását követően is ugyanúgy szárnyalt tovább - sőt, talán még jobban. Szerepet kapott a Légikísérő című sorozatban, ami akkora siker lett, hogy nemcsak rögtön berendelték a 2. évadot, de még Golden Globe-ra is jelölték.

Kapcsolati téren is sok változás történt életében, 2021-ben ugyanis bejelentette, hogy válik férjétől, idén pedig rátalált a szerelem az Ozark sztárjának személyében.


Forrás: A Leonardöt játszó színész elsősorban a The Connersben szerepelt, miután véget ért az Agymenők. Róla inkább magánéleti fronton cikkeztek, hiszen Alaina Meyer személyében rátalált a szerelem, és 2019-ben első kisfiuk is megszületett. 2020-ban végül szakítottak, azóta egyedülálló a színész.
Forrás: Bár sokan gondolták úgy, hogy a színészt beskatulyázták Sheldonnak, ő bebizonyította, hogy más típusú szerepekben is megállja a helyét. A Young Sheldonban azért megmaradt szinkronszínésznek, de egyébként olyan szerepekben tűnt fel a sorozat óta, mint a Pete the Cat, A fiúk a bandából és a Hollywood.

2017 óta él boldog házasságban Todd Spiewakkal.
Forrás:

Bár Amy karaktere csak 2010-ben csatlakozott, hamar főszereplővé nőtte ki magát. A színésznő az Agymenők után egy másik sitcomban tündökölt, a Call Me Kat-ben, valamint a Jeopardy! című műsor műsorvezetője lett.

A színésznőnek egyébként egy kisfia van, még korábbi házasságából.


Forrás:

A színész a sorozat után úgy döntött, kivesz egy kis szünetet, majd az Annette című alkotásban tért vissza.

Két gyermeke is van, és 2007 óta él házasságban feleségével.


Forrás: A színésznő 2009-ben csatlakozott a sorozathoz, majd lett állandó szereplő. Az Agymenők után elsősorban gyermekeknek készülő filmekben és mesékben vállalt szerepeket, talán azért is, mert időközben kétgyermekes anyuka lett.
Forrás:

Az biztos, hogy a Rajt alakító színész nem unatkozott az utolsó rész óta, hiszen rengeteg szerepet elvállalt. Láthattad a Gyanú című sorozatban, a Gondolkozz kutyául!-ban, valamint számos kisebb szerepben is.

Már több, mint 10 éve él boldog házasságban Neha Kapur szépségkirálynővel. Közös, friss fotójukért lapozz!