Galéria

7 legszexisebb szingli sztár, akikért a fél világ epekedik

Forrás: Évekig alkottak álompárt Angelina Jolie-val, ám lassan 7 éve derült égből villámcsapásként bejelentették válásukat, ezt követően pedig elkezdődött a jogi csatározás a gyerekekért. Azóta csak pletykákat hallani arról, épp kivel randizik a sztár. Legutóbb Emily Ratajkowskival hozták hírbe, de még nem sikerült őket lencsevégre kapni.
Forrás: A zenész Selena Gomezzel és Bella Hadiddal is egy párt alkotott, de a modellel való szakítása óta teljesen elkerülik a komoly kapcsolatok. Ezt azonban kicsit sem bánja. Több híres számában is arról énekel, hogy milyen jó virágról virágra szállni. A zenészt egyébként legutóbb Angelina Jolie-val hozták hírbe.
Forrás: A Trónok harca sztárja hosszú évekig volt szingli, amit ő egy kicsit sem bánt. A színésznő szerint ez is sokat segítette, hogy karrierjében akadályok nélkül haladt előre. Bár tavasszal együtt látták Charlie McDowell rendezővel, még mindig úgy tudni, hogy a szinglik táborát erősíti.
Forrás: A szépséges és híres feministaként is ismert színésznő sokáig kapcsolatból kapcsolatba lépett, ám egy idő után felismerte, hogy mennyivel jobban teljesít a munkájában, és mennyivel boldogabb, ha újra megismeri önmagát. Sok férfi epekedik utána, ő azonban tartja magát a szingliséghez és az ezzel járó kényelemhez.
Forrás: A gyönyörű színésznő már hosszú évek óta szingli, ami egyszerűen hihetetlen, hiszen 40 felett is a legszebb sztárok egyike. Két örökbefogadott gyermeke van és bár utoljára Sean Pennel alkotott egy párt, a szakítás után úgy döntött, hogy marad egyedülálló.
Forrás: A Ne nézz fel! és a Dűne sztárja szebbnél szebb színésznőket hódított meg, de egyikből sem lett évekig tartó viszony. A sokak által Leonardo DiCaprio utódjaként emlegetett színész kétség kívül a karrierjére szeretne most összepontosítani, ami teljesen rendben is van, ennyi jó szereppel a háta mögött.
Forrás: Jennifer Aniston két válás után úgy döntött jobb szingliként a kutyáival élni, amiből az elmúlt években tényleg nem adott lejjebb. Több interjúban is elmondta, hogy férfi és gyerek nélkül is teljes életet él és esze ágában sincs szakítani a szingliséggel.