Galéria

6 trükk, ha próba nélkül szeretnél tökéletes méretű ruhákat venni

Forrás: Állítólag, ha egy skinny farmer legszűkebb részén könnyedén át tudod húzni az ökölbe szorított kezed, akkor azzal se lesz gond, amikor a lábadat dugod bele. Ezzel a módszerrel időt spórolhatsz az üzletben, nem kell magadra húznod teljesen.
Forrás:

Erről a trükkről lelehet, hogy már hallottál: ha a választott cipőd az alkarodra teszed, akkor a könyöködtől egészen a csuklódig kell érnie ahhoz, hogy jó legyen a lábadra. Próbáld ki otthon az egyik meglévő cipőddel, hogy az üzletben már biztosra mehess!


Forrás:

Zoknit soha sehol nem lehet próbálni, pedig akadnak olyanok, akik két méret között ingadoznak. Nekik találták ki a zoknimérős trükköt. Szorítsd ökölbe az egyik kezed és a legvastagabb pontján tekerd körbe az adott zoknit. Ha éppen összeér, akkor jó lesz a lábadra.


Forrás:

Minden alkalommal gondot okoz, hogy megfelelő hosszúságú nadrágot találj? Próba nélkül akkor fogsz tudni ügyesen választani, ha egy trükkel leméred a belső szárhosszt. Ehhez hajtsd félbe a nacit, majd tedd az álladhoz a két szára közti varrást, ezután húzd ki a szárát egyenesen a kezed mentén. Ha a nadrág így nem ér tovább a csuklódon, akkor ez a darab rövid rád.


Forrás:

Ha olyan alkat vagy, akinek fokozottan oda kell figyelnie arra, hogy a választott nacinak a csípőszélessége is elég legyen, akkor ezt a trükköt neked találták ki. Fogd meg kétoldalról a nadrágot a legszélesebb pontján, majd terítsd a hátadra. Ha azt látod a tükörben, hogy keskenyebb így, mint a vállad, akkor túl szűk lesz, ha megegyezik, akkor pont jó.


Forrás: Egészen hihetetlenül hangzik, de a legjobban úgy tudod megmérni, hogy egy adott nadrág jó lesz-e a derekadra, ha a nyakad köré csavarod. Ha éppen csak összeér, akkor passzos, de jó, ha nem ér össze, akkor túl kicsi, ha egy kissé egymásra lehet hajtani kétoldalról, akkor szuper kényelmes.