Galéria

A legdühítőbb, leghihetetlenebb főbérlős történetek

Forrás: "A tulajdonos megkérdezte, hazamegyek-e az ünnepekre, én pedig mondtam neki, hogy igen. A karácsony végül nem sikerült jól, így előbb visszamentem az albérletbe, ahol ott találtam a tulajt és három haverját, miközben épp cigiztek, söröztek és pókereztek az én nappalimban."
Forrás: "Beköltöztem egy nagyon alacsony költségvetésű, piszkos apartmanba. Alaposan kitakarítottam, mindent kijavítottam, az összes törött, sérült holmit a saját pénzemből cseréltem le. Amikor kiköltöztem, a tulaj nem volt hajlandó visszaadni a kauciómat, mert a beköltözésem előtt nem nézte meg a lakást élőben, és így nem látta, hogy milyen állapotban volt korábban. Ez volt akkorra már talán a legszebb lakás az egész épületben - miattam. Legszívesebben megfojtottam volna."
Forrás: "Amikor Massachusettsben éltem, a tulajdonos egy 90 éves férfi volt, akit Frednek hívtak, és akit kicsit sem izgatott a lakók joga. Az államban viszont elég szigorú szabályok vannak ezen a téren, például ha át akarsz jönni, és megmutatni lehetséges vásárlóknak az ingatlant, napokkal előtte jelezni kell. Fred teljesen letojta a dolgot, úgy hozott oda embereket, hogy nem szólt előre, hanem elvárta, hogy beengedjem őket az épületbe, miközben épp a kanapén ültem szombat délután. Egyszer megjelent, kinyitotta az ajtót és behozott pár érdeklődőt, miközben a barátnőmmel a kanapén szexeltünk."
Forrás: "Életem első albérletébe 18 évesen költöztem, és gondok voltak a patkányokkal. A tulajdonos nem volt hajlandó szakembert hívni, helyette megjelent egyik nap, kiütötte a fal egy részét, és próbálta megkeresni az állatokat. Emlékszem, aznap éjjel alvás közben hallottam a patkányokat a falban. Másnap reggel a gipszkarton darabjai ott voltak a padlón, mert átrágták magukat, és bementek a spájzba. Nem voltam hajlandó fizetni albérleti díjat, amíg nem hívott szakembert. Hat hét után pedig közölte, hogy költözzek ki, és lecserélte a zárat, a kauciómat pedig nem akarta visszaadni. Szerencsére bepereltem, és megnyertem az ügyet."
Forrás: "Volt egy főbérlőm, aki elvette a bérleti díjat, de nem fizette a lakáshitelt belőle. Olyan sokáig csinálta így, hogy lefoglalták az ingatlant, és rögtön árusítani kezdte a bank. Aznap tudtam meg, amikor hazaértem, és valaki épp kirakta az 'eladó: árverés' táblát."
Forrás: "Volt egy főbérlőm, aki egy zuhanyzót, egy tűzhelyet és két csapot tett egy levegőtlen kis szobába, egy 200 éves épületben, majd kiakadt, amikor nem vállaltam a felelősséget a penész miatt. Erre kirúgott."
Forrás: "A tulaj egyszer halál komolyan azt mondta nekem, miközben veszekedtünk amiatt, hogy a mosógép nem működik jól, hogy a gép rendben van, és nem érti, mégis mi lenne vele a baj, amikor 'már több, mint 20 éve használatban van.'"