Galéria

Ez a legtökéletesebb őszi kabát számodra a testalkatod alapján

Forrás: A te alkatodat rengetegen irigylik, ezt kár is lenne egy oversized kabát alá rejteni! A legjobb választás számodra egy wrap kabát lehet, amely nemcsak elegáns, de a derekadnál meghúzható övnek köszönhetően kiemeli irigylésre méltó formáidat. Szerencsés vagy, mert neked egyébként minden jól áll, így a klasszikus ballonkabátnak, valamint a lezserebb düftin kabátnak is megéri esélyt adni.
Forrás:

Termékek:

- Ballonkabát: About You/Only kabát, 19 990 Ft - itt!

- Düftin kabát: H&M, 19 990 Ft - itt!


Forrás: Fordított háromszög

Mivel ennél a testalkatnál az a cél, hogy a felső és az alsó testrész egyensúlyba kerüljön, érdemes kerülni a feszes darabokat, és helyettük inkább az A-vonalú kabátokat kipróbálni. Sőt, nálad szóba jöhetnek a bővebb szabású, kissé oversized darabok is, amelyek felül passzolnak, alul pedig a kerekebbnek mutatják a csípődet. Mit szólnál például az elmúlt évek nagy sikert arató teddy kabátokhoz?
Forrás:

Termékek:

- Oversize irhakabát: Mango, 29 995 Ft - itt!

- Plüsskabát: H&M, 19 995 Ft - itt!


Forrás: Körte alkat

Ebben az esetben a felsőtested keskenyebb, míg a csípőd szélesebb. Neked a rövidebb fazonok nem állnak jól, inkább térd, combközép hosszúságú darabokban gondolkodj, amelyek izgalmas nyakszabással, gallérral rendelkeznek. A te esetedben ugyanis a cél, hogy ide vonzd a tekintetet. Nyugodtan próbálj fel egy wrap kabátot, amely övvel, megkötős résszel rendelkezik, esetleg egy waterfall (vízesés) szabású darabot, amely garantáltan a felsőtestedre vonzza a tekinteteket, és izgalmassá teszi az összképet!
Forrás:

Termékek:

- Piros wrap kabát: About You/.Object, 23 990 Ft - itt!

- Szürke wrap kabát: About You/Vila, 19 990 Ft - itt!


Forrás: Alma alkat

Ennek a testalkatnak jellemzője a kerekebb csípő és hasi terület, így a legelőnyösebb választás számodra egy olyan kabát, amely eltereli a tekintetet innen. Épp ezért javasolják, hogy A-vonalvezetésű kabátra essen a választásod, amely inkább a lábaidra vonzza mások figyelmét. De az úgynevezett cocoon kabátok is ideálisak lehetnek: ezek olyan darabok, amelyeket enyhén ovális forma jellemez, a vállak lekerekítettek, az összkép lezser hatású, és a bővebb karkialakítás segít, hogy vastagabb pulóvert is felvegyél alá.
Forrás:

Termékek:

- Kék gyapjúkabát: Reserved, 49 995 Ft - itt!

- Cocoon kabát: Gant, 259 990 Ft - itt!


Forrás: Egyenes alkat

Ennek jellemzője, hogy karcsú a felső és alsótest, a vállak, mellek, csípők nagyjából ugyanannyira szélesek. A te célod a kabátválasztásnál, hogy megtörd ezt az egyenességet, amit egy dupla mellrészű kabáttal, ballonkabáttal meg tudsz teremteni. A lényeg, hogy az övvel ellátott darabok biztosan jól mutatnak rajtad, csak arra figyelj, hogy legyen valami plusz a kabáton mintát illetően, hogy még izgalmasabbá tegye az összképet!
Forrás:

Termékek:

- Fehér átmeneti kabát: About You/Only, 35 990 Ft - itt!

- Sárga átmeneti kabát: About You/Levis, 259 990 Ft - itt!