Galéria

Sztárok, akik akár évekig hotelekben éltek családi ház helyett

Forrás:

David és Victoria Beckham, valamint akkor még csak két gyerkőcük, Brooklyn és Romeo egy madridi szállodában lakott még 2003-ban, miután David átigazolt a Real Madrid labdarúgócsapatához. A család csaknem három hónapig élt szállodában, ahol nem kevés költséget termeltek a nagy kényelemnek köszönhetően. Ezt még a sajtó is megszellőztette, mégsem vette el a kedvüket a szállodai léttől, mivel 2013-ban ismét több hónapig voltak egy párizsi szálloda vendégei.


Forrás: De Niro nyomdokait követve Keanu Reeves négy évig a Marmont kastélyban élt, mielőtt megvásárolta első házát, közvetlenül a 40. életévének betöltése előtt. „A Chateau Marmont egyfajta otthon lett: a hálaadás ünnepe és a karácsonyé, illetve a barátok találkozásának is otthont adott” – magyarázta Reeves a 2012-es Sunset Strip című dokumentumfilmben . „Úgy éreztem, mintha a biztonságos kikötőm lenne.”
Forrás: James Woods, a Golden Globe-díjas színész, aki a Volt egyszer Amerika és még számos zseniális filmjéről ismert, néhány évet Kalifornia második legmenőbb szállodájában, a Beverly Hills Hotelben töltött. Az NBC News szerint a szálloda különösen alkalmas volt a hosszú távú tartózkodásra, mert minden szobában volt fax, nyomtató, szkenner és privát telefon, amelyek kétségtelenül csábítóak az örökké forgatókönyvekkel terhelt színészek számára.
Forrás: Talán a New York-i Chelsea Hotel büszkélkedhet a hírességek leghosszabb listájával: Patti Smith, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Stanley Kubrick és Bob Dylan mind ott laktak valamikor a 20. század utolsó felében. A hotel tökéletesen megfelelt annak a bohém zenésznek is, aki a '60-as években megírta Blonde on Blonde című albumát.
Forrás: Marilyn Monroe két évig a Hollywood Roosevelt Hotelben élt. Ezt egyébként számos filmben igyekeztek hűen ábrázolni. Bár a színésznő mindig is saját otthonról álmodott, az élet elsősorban hotelek szobáiba sodorta. A szálloda most az egykori szexszimbólumról elnevezett lakosztályt is üzemeltet.
Forrás:

John Travolta és a néhai felesége, Kelly Preston az év nagy részét Bermudán, a Pink Beach Club Hotelben töltötte, és annyira szerették az élményt, amit adott számukra, hogy a The Suite Life című 2011-es könyvben őket is idézték szállodai élettel kapcsolatban. Travolta a szálloda által nyújtott alapos tisztaságot, biztonságot és kényelmet emelte ki, ami igencsak kedvére volt.