Galéria

5 őrült szexpóz, amit még tuti nem próbáltál, de éppen itt az ideje

Forrás: Ehhez a pózhoz mindenképp szerezzetek be egy bilincset, hiszen a fal egyik legmagasabb pontjához kell bilincselni a pár női tagját, aki az egyik lábával átkulcsolja a partnere csípőjét és álló pózban történik meg a behatolás, mindenféle kézzel történő érintkezés nélkül...
Forrás: Nem egyszerű, hiszen a hason fekvő nő a hátára fekvő férfit hátulról fonja körül a lábaival és a kezeivel, úgy, hogy közben hintázik a hasán, kezein pedig bilincs van. Ezt tényleg azok próbálják ki, akik szeretik a több, mint extra dolgokat.
Forrás: Ennek a viszonylag egyszerű, ám annál szebb látványt nyújtó póznak a lényege, hogy a nő feküdjön hanyatt, lábait emelje a magasba és terpessze szét. Így a partnere mindent megcsodálva tud ki- és behatolni kedvesébe.
Forrás: Hajlékonyságra mindenképp szükség van ennél a póznál, hiszen a hanyatt fekvő férfi partnerre háttal kell ülni, méghozzá úgy, hogy a nő egyik lába a férfi csípőjénél, a másik az ellenkező lába alatt van. Az biztos, hogy igazán mély és intenzív érzést fog adni.
Forrás: Sokaknak tűnhet elsőre misszionárius póznak, de mégsem az, hiszen itt szó szerint egymáson van a két fél, ugyanabban a pózban és szögben, teljesen átkarolva egymást. A ki-be mozgás helyett, pedig minden egy tempóban és nyomás-szerűen történik. Igazán izgató helyzet...